Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
niesamowitaimagiczna

Co mam zrobić?

Polecane posty

Mam kolegę który jest 10 lat starszy ode mnie a znam go równy rok. Jest bardzo przystojny i charyzmatyczny zawsze mnie rozśmiesza :) lubił ze mną flirtować a także przytulać lecz robił to tylko wtedy gdy był mocno pijany a ja go na prawdę polubiłam. Na trzeźwo też mnie bajerował ale rzadko i miałam takie wrażenie że on jest po prostu po alkocholu śmielszy i dlatego " włączały " mu się te czułości do mnie. Lecz on od pięciu miesięcy zrobił się jakiś dziwny, przestał się do mnie w ogóle odzywać, tańczyć jak są jakieś imprezy, traktuje mnie jak powietrze, mało co mówi mi cześć, nadal lubi się ze mną jedynie droczyć. Na sylwestrze mnie pocałował i złożył mi noworoczne życzenia i od tamtego momentu z nim nie rozmawiałam bo uznałam że jak mu na mnie zależy to przyjdzie i ze mną porozmawia lecz on tylko się na mnie patrzył ale nic nie powiedział :( A ja cierpię bo chyba za mocno się w nim zauroczyłam i nie potrafię przestać o nim myśleć :( Powiedzcie mi od czego to może być? Dlaczego dopiero po siedmiu miesiącach zrobił się taki? jak mogę się jego o to zapytać by nie myślał że mi na nim zależy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować