Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna odmawia seksu i upiera się, że po ślubie

Polecane posty

Gość gość

Wszystko bym rozumial gdyby tak było od poczatku a ona ostatnio zachowuje sie jak moher. Juz to robilismy, jestesmy razem prawie 4 lata a tej zachialo się być swięta. Powiedziała, że ma dośc zycia w grzechu. Ja nie wiem, da się z nią jeszcze cos zrobić? Nie wiem co się stało, jestem wkurzony.

Gość gość
AHAHAHAHA

Gość gość
muszę ją chyba na przeszkolenie i na wykłady by zmądrzała do feministek zaprowadzić.

Gość gość
Poczekaj, zaraz ja prześwietlimy i powiemy ci co jej w glowie siedzi! A tak serio to nie do wiary.

Gość gość
sory to nie jest smieszne a o feministkach to nie ja pisałem

Gość gość
Po prostu znudziło jej sie byc darmowa du/pa dla ciebie :D Czas sie okreslic koleś :d

Gość gość
No więc ja wiedziałem, ze jest dziwna bo z seksem dlugo zwlekalismy, ale ona już 3 miechy nic a nic i co niedziela chodzi na msze. W tym roku byla na pielgrzymce i jej odwaliło. Jestem załamany :( Po za tym to nadal spoko laska, ale nie zamierzam sie teraz hajtać.

Gość gość
Drogi autorze to jest śmieszne niestety. Jesli chciales z siebie to wyrzucić przed obcymi ludźmi to ok masz z bani.

Gość gość
boli mnie to pragnę jej i ją kocham, choć ona nigdy jeszcze nie jęczała i chyba orgazmu nie miała. czy 10 cm to aby nie zbyt mało?

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
NIe chcialem wyrzucić, tylko sie zapytać co ja mam zrobić z takim problemem. To nie jest normalne. Ona plecie glupoty, ze zawsze miala wyrzuty sumienia ale uspokajala sie, ze przecież to ze mną weźmie ślub ale juz ma dość życia w grzechu i takie tam moherowe pierdoły.

Gość gość
Jedyne wyjcie to si z ni ozenic.

Gość gość
No ja za młody na ślub jestem bo mam 23 lata a ona 21. Pogieło ją, kazalem jej studia skończyć i iść do roboty to pogadamy. Ja teraz straciłem prace to nie myśle o takich rzeczach tymbardziej.

Gość gość
Trzeba się zaręczyć i planować ślub. Co Ty myślisz, że ona będzie dla Ciebie darmową dupodajką, wpędzisz ją w lata, znajdziesz młodszą, a ona zostanie stara, wykorzystana i samotna?

Gość gość
Twoja dziewczyna to skarb, takiej dzisiaj ze świeczką szukać. Jesteś szczęściarzem. Ja sam takiej szukam. Seks poza sakramentem małżeństwa do grzech ciężki, otwierający piekło. A piekło zawsze przynosi nieszczęście. Ludzie nie zdają sobie sprawy, że w czasie seksu poza małżeństwem wkraczają do akcji demony seksu, które w dalszej perspektywie niszą związek, relacje. Działają pod płaszczykiem przywiązania. To znaczy łączą diabelską więzią mężczyznę i kobietę, tak iż czują do siebie chore, zainfekowane pożądanie ciała. Po takim seksie kobieta i mężczyzna pragną siebie nawzajem, ale jest to tylko szatańska sztuczka, ponieważ w dalszej perspektywie relacje pogarszają się z powodu braku błogosławieństwa.

Gość gość
wezmę z nią ślub gdy będę miał pewność , że skończy studia , znajdzie pracę taką , że utrzyma na poziomie siebie i mnie. muszę się z nią czuć bezpieczny

Gość gość
No ale ona nie myśli? Mam teraz trudną sytuacje finansową, nawet na głupi pierscionek nie mam a ta mi odmawia, jakby nie mogła poczekać.Jakos do tej pory było spoko, to musi torzyć dodatkowe problemy. Wy baby to jetsescie dziwne jednak.

Gość gość
Hm..."demony seksu" :P Skąd to wziąłeś?

Gość gość
Od kiedy to dziewczyna ma utrzymywac chłopa? hahahahhaha

Gość gość
Sam piszesz, że nie masz kasy, a chcesz się w dzieciaka pakować. Tak! seks prowadzi do zapłodnienia i urodzenia dzieciaka. Szok, nie? Żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewności. Jesteś niedojrzały smarkacz! Dzieciom się seksu zachciewa, a rodziny tworzyć nie ma komu! Trzymajcie mnie! Kobieta to nie d****** tylko przyszła matka twoich dzieci!

Gość gość
i próżne i leniwe zamiast wziąć się za pracę to seks i pierścionki wam w głowach

Gość gość
zamiecie się z ta od tematu mój facet nie okazuje mi czułosci

Gość gość
gość dziś bardzo mądre słowa i inne niektóre posty też warte uwagi. Śmieszne to co jej powiedziałeś autorze ma skończyć studia? Dać Ci bezpieczeństwo? Chyba Ci się role poodwracały. Podpisuję się pod tym że masz dziewczynę Skarba nie zasługuje na Ciebie.