Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rada dla tych co zwątpili

Panowie, ładne rockowe laski są mniej wymagające klubowych blachar

Polecane posty

Co prawda często są blade, bo na solarium nie chodzą, ale nie trzeba mieć dobrej pracy i auta, by je zdobyć. Rockowe laski często nie są tak wymagające pod względem finansowym i można je zbajerować na prowadzenie koncertowego życia, tatuaże, znajomość sceny muzycznej. Wolą też często magista z dwoma tysiącami, niż budowlańca z tymi tysiącami pięcioma. Nie tak wymagające, jak klubowe blond blachary. A z depilacją są za pan brat.

Gość gość
jedyne co się zgadza jeżeli o mnie chodzi to wykształcenie - pieniądze mnie tak nie pociągają.

Dodam, że nie jest to łatwa opcja dla kogoś, kto lubi disco polo, ale jeśli ktoś jest leniwy, a rockowe klimaty lubi, to trafił w samo sedno, bo nie musi się martwić o zarabianie wielkich pieniędzy, by umawiać się z dziewczynami i uprawiać seks.

Gość gość
musi być tylko przystojny, inteligentny i zabawny.

A dla blachary musi być bogaty, a wielkie pieniądze nie tak łatwo zarobić.

Gość gość
zawsze możesz udawać bogatego, a dużo trudniej jest być fajnym człowiekiem niż idiotą z kasą. Poza tym bajery które wymieniłeś mogą imponować albo komuś upośledzonemu albo 12latce, a to jest nielegalne.

Chodziło mi o to, że jak jest się fajnym gościem, inteligentnym, oczytanym i muzycznie osłuchanym, ale bez rewelacyjnej pracy, to łatwiej wyrwać sympatyczną rockową dziewczynę, niż wymagającą blacharę.

Gość gość
Podobno chcieć to móc :). Więc jeśli ktoś chce być bogaty to będzie, a kobiety są różne i nie sądzę by ich gust muzyczny determinował cechy przyszłego partnera. Ot jeśli kobieta szuka ambitnego faceta to i oczekuje że będzie zarabiał czyli efektywnie wykorzystywał czas.

Gość gość
wiesz, poniekąd to co wymieniłeś to są dużo większe wymagania niż wymagania "blachary" (nie lubię tego określenia). No i pamiętaj - nie każdy lubi koncertowe życie i wygląd rockowych dziewczyn :P

Ja akurat lubię. :) Za to nie lubię nauk ścisłych i fizycznego tyrania, a to gwarantuje dobre pieniądze. Nie mam też samochodu.

Gość gość
jak na kogoś kto "lubi" to trochę nas zdegradowałeś w tym opisie i strasznie zgeneralizowałeś.

Temat jest żartobliwy. ;) Stwierdzam jednak, że gdyby podobały mi się blachary, to miałbym ciężkie życie, bo nie mam nawet prawa jazdy. :D

Gość gość
nie wiem o co chodzi z tym prawkiem na samochód :P Mój chłopak też nie ma samochodu (tylko motocykl).

Niektóre kobiety uważają, że facet bez prawka to nie facet. ;)

Gość gość
to są głupie :P W każdym razie nie musisz bac się konkurencji, faceci nie lubią rockowych dziewczyn (chyba, że sami są "rockowi")

W wieku 25 lat to już raczej tego nie widać, czy dziewczyna jest rockowa, czy nie, bo coraz mniej osób na co dzień nosi się w stylu subkulturowym.

Gość gość
nie powiedziałabym, sama się tak ubieram i znam sporo kobiet które robią podobnie. Poza tym są rzeczy które zostają na zawsze ;)

Gość gość
blachary roznosza najwiecej chorob bo stukaja sie bez gumki i nawet do tego namawiaja sam widzialem jak w dyskodece warszawskiej dziewczyna robila laske facetowi i polkneka nasienie a po godzinie lizala sie z innym w sline z jezyczkiem ochyda!!!!!!!!!

Gość gość
fuj, gdzie ty się szlajasz?!

Gość gość
up

Mi już przeszła faza na w 100% rockowy styl.

Gość gość
Mnie nie - nie ubieram się tylko na "rockowo", ale zawsze mam jakieś elementy.

Gość gość
No i co, wy faceci możecie pragnąć ideału, "laski"(jak to piszesz), my musimy zadowolić się frajerkiem 165cm 1000 mies.? Nonsens! Też mamy prawo wymagać, i dziewczyny wymagajcie, bo jak przychodzi co do czego to ci sami faceci obsmarowują nas błotem w internecie, a ładna miska jeść wam nie da

Ponad 180 cm i ponad 2 tysiące na miesiąc. :D

Gość gość
Już nie przesadzaj, facet tylko napisał jakie dziewczyny mu się podobają.

Gość gość
Absolutnie się nie zgadzam. Nie polecam rockowych lasek (nawet ładnych) byłem z kilkoma takimi. Pozornie mają mniejsze wymagania, a wrzeczywistości jeszcze większe niż te blachary. Są strasznie zakompleksione i chcą leczyć facetem kompleksy, a związek z nimi to komplikacje, utrapienia i problemy.

Gość gość
Fajne laski sobie wybierasz, ale wypraszam sobie.

Gość gość
Tymi tekstami to mnie nie oszukasz dziewczynko, za długo użeram się z kobietami, by nie znać tych starych internetowych ściem, że wybieram nie takie laski jak trzeba, bo na internecie to kobiety wypisują co innego niż robią w rzeczywistości.

Gość gość
Oczywiście, świat jest zły, tylko ty jeden dobry. Po prostu taki masz spaczony gust :) Jakoś ani ja ani moje znajome nie praktykujemy "leczenia kompleksów facetem". Pamiętaj - takich masz znajomych na jakich sobie zapracujesz, skoro otaczasz się takimi ludźmi to już twój problem.

Gość gość
up