Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka1112

Czy to ciąża?

Polecane posty

Witam. 9 dni temu chłopak włożył mi kilka razy(bez zabezpieczenia)swojego penisa, trwało to dosłownie kilka sekund, nie wkładał nawet do połowy to było bardziej pocieranie. Nie było wytrysku w ogóle. Było to dwa dni po moim okresie. Dwa dni po tym miałam plamienia przy podcieraniu, trwały 3 dni. Od tego zdarzenia codziennie boli mnie brzuch i głowa, czasami chce mi się wymiotować. Wczoraj czyli 8 dni od tego zdarzenia wykonałam test ciążowy-wyszedł negatywny (wiem, że to za wcześnie). Dzisiaj wykonałam badanie moczu- wszystko w porządku. Czasami swędzi mnie(wiecie już gdzie). Jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Bardzo się przejmuję tym. I dlaczego wystąpiły te plamienia i dlaczego codziennie boli mnie brzuch? Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
gratulacje, zostaniesz mamą:)

Gość gość
wykonaj ten test później, plamienia wcale nie musza oznaczac ciąży. idz go gina najlepiej bo może masz tam poprzeziebiane

Gość dobra_rada
Chłopak poczęstował cię syfem

Gość gość
wygląda to na infekcję intymna -do ginekologa idź.

Gość gość
Jesteś w ciąży, będą bliżniaki

Gość gość
Tego czy jesteś w ciąży czy nie nikt z nas nie wie. Bo niby jak ma się dowiedzieć? Możliwość ciąży jest zawsze, gdy się współżyje. Raczej nieduża ale jest. Test nic nie wykazał bo to za wcześnie. Wszystkie te pytania jakie zadałaś powinnaś zadać ginekologowi. Kiedy idziesz?

Gość gość
widzę że temat ginekologa olewasz?! Niepoważna jesteś.

Gość gość
najgorsze gdy do seksu zabierają się gowniarze ... jacy to oni wtedy dorośli ... a co do czego to później takie malinki płaczą na kafe , że chyba w ciązy jest ...

Gość gość
Rób sobie żarty debilko, zobaczysz czy ci będzie do śmiechu jak naprawdę będziesz miała problem gowniaro