Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość lutowa mama

Jestem jakaś dziwna...

Polecane posty

Gość gość lutowa mama

Myślałam, że tak mają faceci, tzn,że dopiero jak dziecko się urodzi to czują się rodzicami, wtedy zaczyna się instynkt ojcowski. Ja mimo, że za miesiąc zostanę mamą, to czuję, że to wszystko (ciąża) toczy się gdzieś poza mną, słabo do mnie dochodzi, że niedługo będę miała dziecko, że to będzie moje dziecko... Jakoś tak dziwnie się czasami czuję. Pewnie to się zmieni, jak dziecko będzie na świecie, bo tak naprawdę to już chciałam je zobaczyć, rozczulają mnie jego zdjęcia, itd.

Gość gość
jesteś kuzynką mamy Madzi?

Gość gość lutowa mama
Nie :-D :-P nie chodzi mi o uczucia, że np nie kocham dziecka tylko o to, że ta ciąża przebiega jakoś tak obok mnie. Przez całe osiem miesięcy i teraz też czułam się bardzo dobrze, nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, czas szybko leci (8 miesięcy minęło jak z bicza strzelił)i jakoś nie może do mnie do końca dość, że maleństwo pojawi się już niedługo

spokojnie dziecko sie urodzi,to w tedy bedziesz miec tyle obowiazków ze juz nie bedziesz o niczym innym myslec:)

Gość gość
Izka to wypieprzaj do swoich obowiazkow bo juz jednego dzieciaka masz i przestan tu pisac, bo piszesz takie smuty, ze zal mi cie dziewczyno.

Gość gość
Mialam tak samo, zmienilo sie po porodzie.