Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nazwałem przyjaciółkę dziwką....Jak ją przeprosić?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Gdy wracałem z przyjaciółką z zabawy sylwestrowej byłem mocno opity i prawdopodobnie robiłem z siebie pośmiewisko na ulicy, a ona próbowała mnie doprowadzić do porządku szturchając mnie, i mówiąc, żebym siedział cicho... W przypływie złości z tego powodu nazwałem ją dziwką... Następnego dnia chciałem się jej wytłumaczyć, ale ona się śmiertelnie obraziła i nie chce ze mną gadać. Jak tu ją mogę przeprosić? Nie chce stracić jej przyjaźni :(

Gość gość
Napisz TAK JESTEM DEBILEM

Gość gość
Chlejesz tyle, pewnie chciała dobrze a ty ją jeszcze od dziwek zwyzywałeś...no wiesz co, dla kobiety to największa obelga

Gość gość
Załatw jej robotę w burdelu i będzie oki :)

Gość gość
brokeninside ty dzi/wko!

Gość gość
oj, broken, przepraszam, wymsknęło mi sie :(

Gość psycholllog
powiedz ze miales na mysli taka ekskluzywna , a nie zwykla latarnice. pozdrawiam

Gość gość
Nie pij. Jak ja przeprosic? Po prostu powiedz jej, ze kompletnie zawaliles sprawe. Ze strasznie jest Ci przykro bo nie dosc, ze sie upiles to jeszcze jej ublizyles. I, ze bardzo ja przepraszasz. Po prostu powiedz to, co czujesz. A jezeli nie chce z Toba rozmawiac (czemu wcale sie nie dziwie) - kup karte z "Przepraszam" i napisz od serca, ze ja przepraszasz. Ze kompletnie zawaliles sprawe itd.

Gość gość
To było naprawdę chamskie. Wyobraź sobie, że wracasz z zabawy z wstawioną dziewczyną. Ona robi z siebie pośmiewisko, krzyczy, zwraca na siebie uwagę. Chcesz ją uspokoić i dość do domu. A ona nagle przy innych wyzywa cię on złamasów, impotentów i ped.ałów. Zastanów się czy byłoby ci miło gdybyś ty się o nią martwił, a ona zachowała się tak jak ty.

Gość gość
powiedz że się przejęzyczyłeś

Gość gość
Już zrobiłeś coś, chciałeś pogadać. Nie chciała to nie. Bez przesady, niech się zadaje z grzecznymi chłopcami. Mnie też pijana dupa wyzwała od skur...chciała się bzykać ja nie. Nie obraziłam się, potem nadrobiliśmy temat nie żałując sobie ostrych słów w trakcie. Nie bądź mięczak ja bym ją dzięki tej sytuacji przeleciał ostro. Niech się sama odezwie hehe, albo spada.

Gość gość
Nie, a co ?

Nie obraziłam się, potem nadrobiliśmy temat nie żałując sobie ostrych słów w trakcie. x lesbijski seks? x Nie bądź mięczak ja bym ją dzięki tej sytuacji przeleciał ostro. Niech się sama odezwie hehe, albo spada. x ? zdecyduj się

Gość gość
A to, literówka.

Gość gość
Nie dziwię się.

Gość gość
Dzięki wielkie za porady, spróbuje dzisiaj znowu, ale czy opłaca tak narzucać? Może lepiej poczekać jakiś czas z przeprosinami aż czas nieco złagodzi rany?