Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka zrobiła mi dzisiaj sniadanie z przeterminowanej szynki

Polecane posty

Gość gość

Czy to jest normalne? termin minął 29 grudnia. Wywaliłem to śniadanie na podłogę i powiedziałem jej, że jak chce kogoś otruć to niech zacznie od siebie. Dobrze zareagowałem?

Gość gość
tak, zgadza się

Gość gość
Bardzo zle zareagowales bo moze mama nie zauwazyla ze minal termin.a ile ty masz lat ze mama ci musi jeszcze sniadanie robic?

Gość gość
Powiedziała mi też, że to nie pierwszy raz bo często kupuje mięso 30% taniej ze względu na upływający termin i z takich wędlin robi obiad, aż mnie na wymioty wzięlo.

Gość gość
18

Gość gość
Mama dobrze wiedziała, ze ta szynka leży od dawna a jak chciałem ją wyrzucić to mi zabroniła.

Gość gość
18 to podszyw, czyli masz co najmniej 24 lata:) Śniadanie to ty powinieneś matce robić, a nie ona tobie. Roszczeniowy d**ek.

Gość gość
To jak naprawde masz 18 to wstyd ze mama robi ci sniadanie.

Zaraz juz zlecą sie feministki pieprzone. Dla mnie to jest podtrucie. Owszem robię obiady w domu jak mam czas, moja mama dla innych dobrze gotuje bo sprzedawała swoje jedzenie na zamowienie a mi takie gówno podaje to juz wole nic nie zjeść.

Gość gość
to nie jedz :D stary koń i czeka na śniadanko- a jak nie to foch:D

Gość gość
To nie jedz . Powiedz że sam i za swoje się będziesz żywił i potrzebne ci tylko miejsce w lodówce .

Gość JasnowidzXXL
A nie jedz! Idź na swój garnuszek za własną kasę, to zobaczysz, jak się dobrze gospodaruje

Gość gość
Jakbys nie wiedzial to po terminie mozna jeszcze nie ktore produkty uzywac i nie pieprzone feministki jak juz.to rob sobie sam idz do pracy zarob i zobaczysz ile co kosztuje i szanuj swoja mame

Ciekawe jakby ktoś wam zrobił jedzenie z przeterminowanych produktów ze 2ch tygodni, ciekaw jestem czy też byście tak szczekali..

Założę się że połowa z was to zdesperowane kury domowe, ktore nie chcą ale muszą gotować swoim mężom i dzieciom. Ja gotuję w domu, moja mama też gotuje więc o to się nie bójcie, że siedzę i gniję na fotelu. Sęk w tym, że ja w życiu nie ugotowałbym czegoś z przeterminowanych produktów. Na dodatek moja matka kupuje 30%taniej mięsa, sery którym zaraz skończy się termin.

Gość gość
W ogole to jakas masakra zeby miec taki problem

Gość gość
To rob sam zakupy jak masz z tym problem.i wez sie czlowieku ogarni.a jak mi mama zrobila takie sniadanie to napewno bym nie rzucala o podloge

Gość gość
jebnij głowa o ścianę to zrobisz przysługę matce i sobie

Gość gość
Moje drogie dzieciątko(inaczej nie da się do ciebie zwrócić), podane daty na produktach spożywczych są tylko orientacyjne. Jeszcze gorsze niż zjedzenie przeterminowanej (o parę dni) szynki jest jej wyrzucenie,gdy jedzenie jest tak drogie i z pracą ciężko. Z mężem zarabiamy bardzo dobrze,ale nigdy bym nie wyrzuciła jedzenia,ot tak do kosza.

Gość gość
Bardzo dobrze napisane,popieram.

Gość gość
A jak pijesz palisz i nie wiadomo co jeszcze to jakos sie nie przejmujesz zdrowiem

dziś A jak pijesz palisz i nie wiadomo co jeszcze to jakos sie nie przejmujesz zdrowiem Ale dlaczego idiotko musisz zakładać, że skoro mama czasem mi coś ugotuje to muszę być sflaczałym leniem, który pije, pali? Pudło, tępa dzido bo nie trafiłaś z tym piciem i paleniem :)

1. zarób na własną szynkę 2. bądź wdzięczny Mamie za wszystko 3. jesteś niewdzięcznym gówniarzem :O wkurzyłeś mnie 😠 4. mamie na pewno było przykro - ja jej wspolczuje 5. dlatego matki powinny mieć prawo zabić bachora w dowolnym momencie, nawet jak już nie jest płodem a rokzapryszonym 18latkiem 🖐️

Gość gość
Sam jestes idiota jak tak traktujesz matke to sie dziwie ze z domu jeszcze cie nie wurzucila.tez mam syna w twoim wieku i starszego ale nigdy tak sie nie odzywali

Gość gość
Popieram ostatni wpis ,bardzo rzeczowa odpowiedz

Gość gość
Chodzi mi o wpis pipopanterki

Może jeszcze mam swoją hodowlę otworzyć, żeby mamciś się nie męczyła :o Jesteście głupie i zadufane w sobie jako kobiety. Dla was matka to święta krowa. Pitopanterka, chciałbym ciebie zobaczyć w akcji jak się dławisz przeterminowanym jedzeniem :)