Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajomosc, pomocy

Polecane posty

Gość gość

poznalam mezczyzne, spotykalismy sie, sypialismy ze soba, wlasciwie mial byc zwiazek z jego inicjatywy. On ma duzo przejsc za soba, bardzo ciezkich, mial depresje itd. od tygodnia cos sie zmienia bo on mowi ze chce miec ze mna kontakt itd ale czuje ze nie bedzie z tego milosc po grob i chce sie lekko zdystansowac. Sypiac tez nie chce bo twierdzi ze to wykorzystywanie mnie chociaz bardzo niby chce. Ale spotykamy sie dalej i wiem ze innej kobiety tu nie ma. Mezczyzni i kobiety, powiedzcie, czy rozumiec to tak jak on mowi czy po prostu ma mnie gdzies i nie ma czego analizowac?

Gość gość
dodam ze wszystko jest w fazie jego przemyslen a ja czekam. Troche mi dziwnie tak czekajac, ale nie wiem co robic wlasciwie...

Gość gość
up

Gość gość
tzn. że jest z tobą dla seksu, ale jeśli znajdzie jakąś fajniejszą dziewczynę, to nie będzie miał oporów, żeby cię zostawić

Gość gość
od tygodnia cos sie zmienia bo on mowi ze chce miec ze mna kontakt itd ale czuje ze nie bedzie z tego milosc po grob i chce sie lekko zdystansowac. xxx poznał inną, ale zostawia sobie do ciebie furtkę "w razie czego"

Gość gość
ale seksu tez nie ma :D

Gość gość
no to szuka lepszej, a z tobą jest z konieczności