Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak się dowiedział, że w Sylwestra po pijaku całowałam się z kolegą

Polecane posty

Gość gość

Dowiedział się wczoraj i powiedział tylko jedno, bardzo bolesne zdanie "Jesteś k*rwą" po czym spakował się i wyprowadził, nic więcej, żadnej awantury, krzyku, żalu nic tylko ze stoickim spokojem wypowiedziana ta obelga w moją stronę. Czy to już koniec? Nie odbiera, nie odpowiada na esemesy, nic. :'(

Gość gość
Mądry chłopak :)

Gość gość
I ma rację, jak ktoś po alkoholu nie potrafi się kontrolować, to cholera wie czy następnym razem się nie puści.

Gość gość
czyli to już koniec? :(

Gość gość
Sama jesteś sobie winna, chciało się lizać z innym, to teraz masz nauczkę :P

Gość gość
zawsze zastanawiam sie , jak mozna w minuty zniszczyc cos dobrego .Dlaczego to zrobilas ? Nie pomyslalas , ze z tego moga byc konsekwencje ? Co dalej zamierzasz zrobic ? Elena.

Gość gość
wyluzuj jak sie dowie ze Pamela Anderson ma sztuczne cycki to wroci :P, :P, :P

Gość gość
Już nie jęcz tak, bo nikt nie uwierzy że żałujesz, jedyne czego pewnie żałujesz, to fakt że to wyszło na jaw. A facet dobrze zrobił, szkoda tracić czasu na takich ludzi.

Gość gość
gość dziś byłam pijana, nie myślałam racjonalnie...

Gość gość
To nie jest żadne wytłumaczenie, każdy debil tłumaczy się alkoholem jak coś przeskrobie, jak nie myślisz racjonalnie po alkoholu, to nie pij... proste!

Gość gość
coz -alkohol nie usprawiedliwia .Jak masz slaba glowe -nie pij ani kropli !!!Tearaz ani nigdy . Chlopak postapil slusznie , ale moze jak ochlonie, to wyslucha twoich argumentow, przeprosin, przemyslen . Daj mu czas . Sama przemysl , czy ten epizod jest jednorazowy , czy jest to ostrzezenie, nauczka na przyszlosc .Wyciagnij wnioski . Kazdemu nalezy sie szansa po raz 2 -gi , ale nie kazdy jest w stanie ja dac i sobie, jak i drugiej osobie . Czlowiek jest widocznie istota ulomna i musi uczyc sie na swoich bledach . Zycze Ci owocnych przemyslen i szczesliwego zakonczenia tej afery . Elena.

Gość gość
Tepa dzida

Gość gość
takie pitolenie lizałaś sie z premedytacją jak ostatnia suka to teraz wypijesz to piwo

Gość gość
Nawet jak do ciebie wróci, to nigdy nie odzyskasz w pełni jego zaufania, każde twoje wyjście na imprezę z koleżankami, lub nieodbieranie telefonu będzie dla niego niepokojące i pojawią się myśli, czy aby go nie zdradzasz. Nad zaufaniem pracuje się latami i jak widać można je zniszczyć w kilka sekund.

Gość gośćchrystaw
takie wlasnie jestescie !!!!!!!! wszystkie :( moja laska jest z innym w ciazy,, a tak bardzo chciala abysmy zrobili to po slubie. ja p*****le. niezle co?

Gość gość
gośćchrystaw niezłe k***isko ci się trafiło, nie dawała wcześniej jakiś oznak, które mogły świadczyć o jej puszczalstwie?

Gość gośćchrystaw
Zanim bylismy para bylismy na jakiejs imprezie, tanczac ze mna poatrzyla innemu gosciowi w oczy, ale to bylo jak bylismy jeszcze gowniarzami i rozne glupoty sie robilo. ja tez aniolem nie jestem. a tak to mowie wam, milosc nieopisana.. tak sie dogadywalismy. Najlepsze ze kolesia nie zna, porzadna dziewczyna z porzadnej rodziny i co ? i chuj. jestem frajerem.

Gość gośćchrystaw
Rzucajac naszym zdjeciem przez okno zadalem jej tylko jedno pytanie... ile jej zaplacil. Troche moze za ostro zareagowalem ale no ja p******** jestem zalamany, w****iony. Myslisz o wspolnej przyszlosci... planujesz razem wkroczyc w zycie sexualne - mozecie sie smiac, ale tak wlasnie chcielismy. ale co ? no dała d**y.

Gość gość
Nie ma porządnych kobiet, one wszystkie latają za emocjami, a obcy facet który wpadnie im w oko, to właśnie ta emocja, dreszczyk, podniecenie. Gadają że seks nie ma dla nich znaczenia, że to domena samców, że dla nich liczy się uczucie, a same puszczają się na lewo i prawo z każdym który wyzwoli w nich jakieś emocje, mocniejsze niż daje im ich dotychczasowy partner.

Gość gośćchrystaw
SUKI.

Gość gość
Dlatego trzeba traktować je tak jak na to zasługują, wtedy same za nami latają i proszą się o więcej.

Gość gość
chrystaw -wcale sie nie smieje :-( .Rozumiem , ze kiedy zawodzi bliska osoba emocje siegaja zenitu i traci sie wiare w slusznosc wyborow , planow na zycie . Pech wielki . Tylko ze zycie idzie dalej , musisz przezyc porazke i wzmocniony o te doswiadczenia isc dalej w przyszlosc . Niech nie przyjdzie ci do glowy karac inne kobiety za to, co cie spotkalo . Probowales na spokojnie zrozumiec , dlaczego tak sie wydarzylo w twoim przypadku ? Elena.

Gość gośćchrystaw
Już nigdy nie bede dobry dla zadnej... nie zaslugujecie. Szukacie tylko emocji jak napisal ktos wczesniej. TO byl wieczor panienski jej kolezanki. Naj***ly sie poszly do klubu. tam jacys hiszpanie z erasmusa zaczeli im stawiac drinki nie drinki. Film jej sie natym urwal. JAk mam sobie tlumaczyc to na spokojnie ? jak mam byc spokojny ? Dzisiaj malo jakiemus facetowi nie przyj***lem w miejskim bo wolno wchodzil, zal mi siebie ze takim frajerem jestem. Przepraszam autorko ze Ci mieszam w temacie. ale czytaj dowoli. Takie wlasnie jestescie.. Dajecie d**y i tyle w temacie.

Elena ale co tu zrozumieć?Stało się bo zdradziła faceta i każdy by się wyprowadził.Mądry gość.

Gość gość
Dam ci radę, znajdź sobie szybko jakoś dupę, przeleć ją kilka razy i pojmiesz że lasek jest na tym świecie od groma i trzeba korzystać póki jest się młodym, a już na pewno nie warto wiązać się z jedną, bo po co, skoro można mieć co chwila nową?

Gość gość
Już nigdy nie bede dobry dla zadnej... nie zaslugujecie. Mylisz sie bardzo . Jedni nie zasluguja, inni ze wszech miar -tak. Chcesz postepowac , jak kula sniegowa. Po drodze wszystko zniszczysz i na koniec zniszczysz siebie . Mam tylko nadzieje, ze kiedy emocje mina, uczucie porazki przyblednie i, naczej spojrzysz na innych. Tego ci zycze . Autorka jakos zamilkla . Elena.

Gość gośćchrystaw
ZAraz cos rozpierdole !

Gość gość
Dobry gość. Opanował nerwy, nie krzyczał, nie przeklinał, nie strzelił w ryj tylko powiedział dwa słowa i wyszedł. A Ty autorko.. opinia za Tobą pójdzie jak dym.

Gość gość
Ma klasę. Mógł zerżnąć, rzucić stówkę na łóżko i potem wyjść ,wolał załatwić sprawę z klasą

Gość gość
Faktycznie, zachowal sie jak nalezy :D