Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupic spiworek do wozka

Polecane posty

Gość gość

Czy oplaca mi sie kupic spiworek do wozka na 3dniowy wyjazd do zakopanego? Syn ma rok ale jeszcze samodzielnie nie chodzi wiec w tym czasie kiedy maz ze starszym dzieckiem bedzie jezdzil na nartach my bedziemy spacerowac. Mamy jednoczesciowy kombinezon i ochraniacz na wozek ale to tylko taka narzutka na nogi co byla w zestawie do spacerowki. Moge wziasc kocyk ale on ciagle spada z nog a i cos pod dupke musze podlozyc. Jak myslicie czy jest sens kupic spiworek pod koniec zimy? Wczesniej nawet nie wiedzialam ze cos tamiego jest.

Gość gość
Nie wiedziałaś, że są śpiworki do wózków? Ja w zeszłym roku kupowałam pod koniec grudnia, wtedy dziecko przełożyłam do spacerówki. W tym roku jeszcze go używamy. Na sanki też może Ci się przydać.

Gość gość
ja bym po prostu opatuliła w większy koc, jak to tylko na 3 dni :) mi jakoś nie podpasowały te śpiworki, do wózka (ale poki co gondola) wole kolderke

Gość gość
Syn ma prawie półtora roku i tez nigdy nie mieliśmy śpiworka. Przykrywam porządnie ładnym kocem a na siedzisko pod dupke i plecy kładłam taka wkładkę do spacerówki z owczej wełny, na Allegro kupiłam za 40zl. Mój syn za nic by nie wlazł do śpiworka, nie zapielabym go, ale on generalnie nie lubi jeździć we wózku. Ja bym na tak krótki czas nie kupowała śpiworka, przeżyjesz bez.