Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarianPiotrowski

Jaką szkołę policealną wybrać?

Polecane posty

Gość MarianPiotrowski

Cześć Wam! Jestem z Bydgoszczy i szukam fajnej szkoły policealnej. Dobrze by było porównać sobie parę propozycji, dodam, że chce darmową szkołę na kierunku administracja. Temat bardzo mnie interesuje, chce poszerzyć swoją wiedzę, dlatego dobrze by było jakbyście napisali parę słów o tym czy zajęcia w waszej szkole są ciekawe.

Gość gość
Ja chodze w Poznaniu do Progresu i jestem zadowolona, ale nie wydaje mi sie aby administracja byla przyszlosciowym kierunkiem. Ja jestem na innym kierunku, ale znajomi z administracji mowili, ze jest nudna :D

Gość Mateusz1992
Witam, jakieś dwa lata zajęło mi ukończenie administracji w bezpłatnej szkole policealnej Wektor, która jest moim zdaniem najlepsza pod względem poziomu nauki czy chociażby ilośc***artnerów. Jak ktoś chce się zapisać na siłownie czy kupować w sklepie biegacza to ma zniżki i to spore. Według mnie szkoła Wektor jest naprawdę godna polecenia, tu macie linka do stronki Wektora: http://www.wektor.bydgoszcz.pl/

Gość karolcia5287
ja jestem po techniku administracji w Omedze. po praktykach zawodowych zostałam na dłużej :)

Gość gość
A ktoś może chodził na kierunek kadry i płace? Nie wiecie czy w tym roku się kierunek utworzył? Bo chciałam się zapisać, ale nie wiem na jaki kierunek a chcę iść na jakiś na pewno, muszę trochę się podszkolić z zakresu rachunkowości i płac.

Gość gość
No właśnie wybór ciężki, bo szkół dużo.. zastanawiam się nad kilkoma kierunkami, ale żadnego konkretnego jeszcze nie wybrałam. Nie mogę się zdecydować.

Gość Krzysiek

Ja kończyłem ŻAK i mogę Ci powiedzieć, że nie żałuje. Jestem technikiem informatyki i pracuję w helpdesku,a moja dziewczyna po tej samej szkole została technikiem administracji i dostała pracę u nas w urzędzie. Robiła tam też jakieś kursy, ale nie pamiętam juz dokładnie które. Szkoła był fajna, wróciłoby się do tamtych czasów. A teraz tylko praca i obowiązki.