Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaHannna

były chłopak sie stacza

Polecane posty

Gość annaHannna

Z moim byłym byłam 4 lata kochaliśmy sie lecz potem zaczeło sie psuć związek zaczął sie młodo jak mialam z 17lat on 6 lat starszy z poczatku było pięknie potem były ciche dni które nas oddalały ja zawsze byłam tą która chce rozmawiac on nie wolał olac sprawe czesto zostawalam sama w płaczu n nic sobie z tego nie robił ale kochał mnie na swój sposob nie byłam do konca szcześliwa czasem po alkoholu potrafil mnie wyzywac... w kwietniu zostawiłam go pomagał mi w tym chłopak z którym obecnie sie spotykam nigdy w życiu nie czułam sie tak kochana troszczy sie o mnie wspiera rozmawia jest wspaniały i nigdy nie byłam az tak szcześliwa...problem w tym ze były chłopak mieszka obok mnie i czasem widzi jak mnie auto odwozi jakies i dostaje szału psychicznie wpadl w dół..cierpi straszliwie juz pare razy płakał mi na kolanach a teraz?! był najwiekszym przeciwnikiem ćpania a obecnie w dzien w dzien ćpa bo sobie nie radzi jest mi go szkoda żal bardzo mnie to boli ni wiem jak mu pomóć wszystko moja wina :( mówiłam mu że pomoge mu zeby nie uciekal w to to słyaszlaam tylko ' nie chce twojej pomocy nienawidze cie idz do f****ów z którymi sie spotykasz' mielisice podobnie? Czasami mysle zeby wrócic do niego i byc przy nim bo wiem ze ten chłopak z którym obecnie sie spotykam przezyje strasznie moją strate ale jest rozwazny i nie bedzie robil takich rzeczy Nie umiem byc szczesliwa z kims wiedzac że on sobie tak nie radzi

Gość gość
a niech ćpa,może jest szczęśliwy

Gość gość
daj mu w pysk raz z lewej a raz z prawej moze otrzezwieje

Gość gość
Zostawiłaś go, pomógł Ci w tym chłopak z którym się spotykasz. Zdrada boli.

Gość annnaHannna
zostawiłam go jak mnie zaczął wyzywac za to ze mnie chłoopak kolezanki podwiozł pod dom bo jechal poo nią akurat i on zobaczył z okna jak wysiadam z auta jakiegos gościa i oczywiście jazda była i wyzwiska ze jestem k***ą itd wtedy sobie pomyslalam dosyć ! na nic nie bylo tlumaczenia on mial swoja teorie Powiem szczerze że kłamałam go czasami jak szlam gdzies do towarzystwa gdzie są tez mezczyzni bo wiedzialam ze on sobie cos ubzdura a ja wiedzialam ze nie zdradze bo kochalam go strasznie mimo ze byl trudny i wsyztskich po kolezensku traktowalam mialam swoją paczke która mi fest pomagala jak on mnie nie raz olal i byli w niej też faceci potem jak wracalismy do siebie nic mu nie mowilam o nich bo wiedzialam ze on nie uwierzy w to ze ja nic z nimi i czasem ich odwiedzialam szlismy gdzies ale ukrywalam wiem ze to zle ale balam sie ze on mi zrobi jazde i nie uwierzy ze mozna sie serio przyjaznic... Mialaam/mam okropnego ojca który kiedys mnie bił i do dzis tak wyzywa dlatego jestem strasnzie wrazliwa na wyzwiska i awantury mialam to cale zycie i chcialam uniknac tych nerwow w miłosci... z tym którym mi pomógł nie bylo tak ze raz,dwa i cos z nim dopiero po pół roku spotykania cos sie rozwinelo bo bylam ciagle zablokowana tamtym związkiem i do teraz żyje jeszcze tamtym..porpostu sie z nim spotykalam dalam sie poznac ale nie że raz,dwa i juz mój chłłopak