Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka19234

Hemoroidy

Polecane posty

Nie wiem już co mam robić. Od dość dawna mam problemy z hemoroidami przez co pojawiła się między pośladkami kreska (sinoczerwona). No powiem szczerze- nie wygląda to zbyt ładnie. Najgorsze jest to, że najprawdopodobniej nie pozbędę się już jej bo to zbyt długo trwa. Używam maści itd. jednak nie pomaga. Problem tkwi w tym, że mam ogromny z tego powodu kompleks. Sama nie lubię patrzeć na to w lustrze gdy używam maści :( Zastanawiam się jak na to patrzą chłopacy :( czy bylibyście w stanie zaakceptować to u swojej dziewczyny czy raczej czulibyście lekkie obrzydzenie? Miałam jakiś czas temu jednego jednak nie umiałam się przed nim rozebrać (miałam z tym wielki problem) oczekuję szczerej ale nie podłej odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Gość gość
zmień dietę na warzywa surowe wiencej i wiencej a czy używasz maści propolisowych

Gość gość
Z hemoroidami idź Truskaweczko do chirurga,bo dermatolog nic ci nie pomoże.Chyba,że to coś innego a tobie kojarzy się z hemoroidami.

Byłam u chirurga i przepisał mi maść, jednak gdy rozmawiałam z nim to mówił, że na hemoroidy mam używać jego maści a jeśli ona nie pomoże mi pozbyć się zaczerwienienia to iść do dermatologa. Tak też zrobiłam- przepisała mi kobieta pewną maść, która jak na razie zbytnio mi nie pomogła :( Nie wiem, zapytam się o tą maść z poprzedniej wypowiedzi.

Gość gośćszarik
Rozumiem,że u lekarzy byłaś eksternistycznie!bucu

Gość gość
hehehe to ci na to patrzą chlopcy...w liczie mnogiej nawet. nie sadze by ich ta kreska tak interesowala kiedy moga przychodzic do ciebie stadnie i sie paczec