Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

luzny zwiaazek moze przerodzic sie w cos powazengo?

Polecane posty

Gość gość

j.w jest to mozliwe????

Gość gość
Tak, przejscie na zawodowstwo.

Gość gość
Rozumiem ze luzny zwiazek w ktorym niema seksu ? Bo jak jest seks ,to bedzie tylko seks :D

Gość gość
Ja byłam w takim związku 8 lat temu. po prostu seks z kolegą ze studiów (nie z roku). trwało to z pół roku, seks tak z 2 razy w tygodniu. rzadko zostawalismy u siebie na noc. czasem był jakiś film bez seksu lub piwo herbatka i rozmowy. potem on kogoś poznał, ja jakos kilka miesiecy później też. nadal chodziliśmy do siebie na herbatki ale już zero seksu, jednak coś między nami iskrzyło, takie napięcie jakieś było. minęło kilka miesięcy on sie rozstał z dziewczyną. ja nadal byłam z moim. On (eks "lover") zaliczyl kilka jednorazowych panienek. mowil mi o tym. twierdził, że ze mną było mu najlepiej. ja sie rozstałam z moim facetem (bylam mu wierna) po roku związku. czyli ponad rok po zakończeniu luźnego związku z kolegą. i jakos po miesiącu się ze sobą przespaliśmy. raz, drugi. był ow tym sporo czułości, już nie tylko "pieprz*** się". potem po prostu, przy piwie u mnie, podczas wieczoru bez seksu, zaproponował mi związek. jestesmy razem do dziś, od 2 lat małżeństwem.

Gość gość
my sie spotykalismy 2 lata temu.spotykalismy sie miesiac ja przez te 2 lata byla w zwiazku,on nie wiem.... no i sie odezwal a ze ja akurat bylam po rozstaniu wiec sie z nim sptkalam ,on mi kiedys napisal ze on juz wie ze nikogo ie bedzie mial wiec moze oferowac tylko przyjazn.....

Gość gość
U mnie się przerodził, wspólne spędzanie nocy, wspólne śniadania i kolacje i wspólne wyjścia zrobiły swoje i po 2 latach takiej przyjaźni, zrozumieliśmy wreszcie że jesteśmy dla siebie stworzeni i nie potrafimy się bez siebie obejść. Ale od samego początku to nie seks był priorytetem, tylko przyjaźń.

Gość gość
No właśnie, a czy taka luźna znajomość czy luźna przyjaźń też może się zmienić w miłość, taką trwałą. Gdzie jedna osoba zakochała się na zabój, a druga nie wykazywała takiego zainteresowania. I potem coś się u kogoś zmieniło na wzajemność?

Gość gość
no oczywiscie ze nie 333 www.youtube.com/watch?v=DvEYhVwnQtw

Gość gość
Yhy yhy mam tą w pracy j go kocham od 2 lat on nie wie jest sam pragnę go kocham ale strach przed okazaniem uczuć jest i odrzuceniem; /