Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwlacie dzieciom grać w gry typu GTA?

Polecane posty

Gość gość

Sprawdzacie co te gry zawierają i pilnujecie przedziału wiekowego?

Gość gość
Moje dziecko nie dotknie takiego świństwa póki nie skończy 18 lat i szkoły jakiejś.

Gość gość
myśle takie cos podnieca tylko idiotów

Gość gość
Mojej kolezanki syn ,ktory ma 6 lat gra w to nowe GTA a wiem,ze tam mozna nawet gwalcic prostytutki i jej to powiedzialam.A ona na to ,ze to tylko gra i bynajmniej ma swiety spokoj,bo ma teraz 2 dziecko ,ktore jest wazniejsze niz dziecko z poprzedniego zwiazku :O nowe dziecko i nowy facet na 1 miesjcu.Apropo ona tak ubustwia to 2 dziecko z obecnym facetem,ze powiedziala mi,ze jak jej straszy byl maly to byl lysy i brzdki ,i nawet jej babcia ,ze niby jej powiedziala,ze Kamil to byl maly taki brzydki i lysy a ten nowy taki sliczny ma wlosy to po tatusiu.Nie wierze,ze jej babcia by tak powiedziala,ale ona ubustwia nowe a stare jest pjebane i tredowate

Gość gość
gość dziś Cool story bro, dawaj wiecej takich historyjek bo ciekawe :D

Gość gość
nic dziwnego że muzułamnie w nas strzelają skoro na półki w sklepach takie gry trafiają. sama bym strzelała w takich idiotów

Gość gość
gość dziś wyjdziesz za mnie? bede codziennie twoich ultraciekawych i zlozonych historyjek wysluchiwal :D

Gość gość
gość dziś haha też sie im nie dziwie, gdyby było mozna też bym w takich kretynów strzelała :D

Gość gość
Moja córka ma 9 lat i też jej pozwalam ale jest to raz w miesiącu jak jedziemy do jej ulubionego wujka. Oczywiście może tylko jeździc autem i kupować ciuchy,czasem postrzela. Na prostytutki nie pozwalam jej jeździć