Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne po poronieniu

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu prawdopodobnie poroniłam, byłam we wczesnej ciąży. Dostałam krwawienia i silnych bóli brzucha, po czym zaczęły wylatywać ze mnie dziwne skrzepy i inne. Nie szłam do lekarza ale chyba tak zrobię aby się upewnić. Czytałam trochę w internecie. Czy to możliwe żeby po poronieniu krwawić tylko 4 dni? Brzuch mnie czasem pobolewa. Nie oceniajcie mnie, wiem, że muszę udać się do lekarza, ale jeśli ktoras przez to przechodziła, proszę niech coś poradzi :(

Gość gość
we wczesnej ciąży organizm raczej sam się oczyszcza. Zrób sobie badanie beta. Umów się na wizyte do lekarza, żeby sprawdził czy wszystko ok

Jeśli to była wczesna ciąża, to możliwe, że krwawiłaś tak krótko. Zapisz się do tego lekarza, on sprawdzi czy wszystko się dobrze wyczyścilo... jak to brzydko brzmi ;/

Gość gość
a czy tak krótkie krwawienie powinno mnie nie pokoić? w dodatku nie wiem czy do koca poroniłam, bo wszystko takie maleńkie :(

Nie wiadomo... Dlatego idź do lekarza, on zrobi usg dopochwowe i wszystko sprawdzi. Zawsze jest możliwość, że jakieś "resztki" płodu zostały w środku.

Gość gość
ja przy poronieniu tylko plamiłam trwało to 2,5 dnia