Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana1234556789

śluz białawy uczucie wilgoci pomcy i bolące piersi

Polecane posty

Gość załamana1234556789

Witam dzien po okresie wspolzylam z chlopakiem. Prezerwatywa była cała nie pękła, chlopak miał wytrysk po za mną. Potem zaobserwowałam śluz płodny typu jaja kurzego, ostatni dzien zaobserwowany gdzie występował śluz płodny to dzien przed owulacją. w dniu owulacji sluz byl juz bialawy nieciagnacy sie i mokry. Przez kolejne dni było go dużo śluz biały wodny,kremowy. Od owulacj zaczeły też boleć mnie piersi. Dziewczyny czy u was też występowały cykle z dośc dużą ilością tego śluzu i towarzyszyl wam bol piersi. Boje się że coś jest nie tak. dzis jest 9 dni przed okresem i nadal mam ten sluz moze w miejszej ilosci ale jest bol piersi rowniez. Mam podstawy do obaw boję się ze mogłam przenieśc w slinie prejakulat lub reką ( minimalną ilosć) przy zakładaniu prezerwatywy. Pomożcie bardzo się stresuje i z wyteskinieniem czekam na @

Gość olu_ska
u mnie to roznie jest z tymi piersiami, raz bola, a innym razem juz nie bola... co do sluzu, to tez zalezy w ktorym miesiacu, czasem jest go troche wiecej, choc zwykle jest tak, jak w typowym cyklu menstruacyjnym, jak opisano np.na stronie: lactovaginal.pl/Poradnik-intymny/Miesiaczka-od-A-do-Z czasem jest tez tak, ze jesli jest nadmierny sluz, ze zmieniona konsystencja, zapachem i do tego jeszcze pieczeniem w pochwie, to jest to poczatek infekcji intymnej, wiec badz czujna!