Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

happy00

wózek x lander

Polecane posty

Mam w planach zakup wózka x lander ? Polecacie czy raczej odradzacie, bo słyszałam różne opinie..

Gość gość
ja polecam mam xlandera xmovie dobry solidny wózek, fajne duże kółka, zwrotny i fajnie sie prowadzi, łatwo sie składa i mieści sie nawet w nie wielkim bagażniku.moim zdaniem warto.

Gość flakonikperfumik
Ja mam dla 2-latka xlander xmove z kolekcji 2012. Polecam bardzo, ale do miasta. Bo amortyzacji nie ma żadnej!!! Trzeba to przemyśleć, bo niby szeroki, duży, pojemny, stabilny i porządnie wykonany, ale nie ma wcale amortyzacji...

Gość gość
Ja też mam x-landera x-move i jestem bardzo zadowolona. Latem byłam nad morzem, jezdzilam po lesie i chodniku i spisywał się bardzo dobrze. Amortyzacja jest ale taka jak w terenówkach , czyli ciut twardsze zawieszenie dzieki czemu nadaje sie zarowno do miasta jak i w teren.

Gość gość
czym się różni x-lander x-movie od xa ?

Gość gość
Tez mamy xlandera x move, fajne pompowane koła, ladny design, skladany stelaż, łatwo sie prowadzi. Tak jak ktoś napisał jedynie do miasta ze względu na brak amortyzatorów. Minusem jest też waga, bo jest ciężki. Pozatym jestem zadowolona. :)