Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaxc

Wygrałam laptopa za grosze :)

Polecane posty

Gość Madziaxc

Witam, w sobotę w nocy natrafiłam na stronę http://tanieaukcje.com/p/6724e89a965911e491220025907bb422 i coś mnie podkusiło, jako że na ogół nie wierzę w tego typu stronki, poszperałam trochę w internecie, trafiłam na sporo informacji, niektóre były sprzeczne ale zaryzykowałam postanowiłam poświęcić noc na licytację, zaczęłam od Telewizora Samsung, ale ktoś był widocznie lepszy przelicytował mnie, stwierdziłam że jest zbyt zawzięta aby odpuścić potem był laptop, ale straszny tłum w aukcji i nie było szans musiałabym wydać chyba ze 100 kredytów aby to wygrać, postanowiłam zagrać o kamerkę samochodową aby sprawdzić wiarygodność strony, kupiłam 50 kredytów (100 kliknięć licytuj) akcja dobiła do 4.80zł i STAŁO SIĘ, nikt nie podbił mojej aukcji, nastepnego dnia skontaktowałam się z administratorem strony i przesyłka jest już w drodze do mnie (potwierdzone emailem z firmy AlePaczka) polecam, warto czasami chyba zawziąć się i wydać te 25 czy nawet 100zł aby wygrać np laptopa? :> Zapraszam do rejestracji, na prawdę warto :)

Gość gość
No to w*********j

Gość gość
swietnie ja tez wzbogacilem sie o laptopa po odzyskaniu kilku danych oazal sie niezwykle pozyteczny :classic_cool:

Gość gość
ja jeszcze k***a nic nie wygrałem jestem już dziadkiem nacodzień naprawiam kontakty w mieszkaniach i mocuje je aby się nie oderwały i nie poraziły prądem mieszkańców a to muj nómer gg 6939620463476 napisz pogadamy o tym

Gość doktor Karczoch
skoro juz sie chwalimy osiagnieciami agus, dobrze jest klasc nacisk na wszelkie osiagniecia