Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile waży i mierzy Anja Rubik ? czy wam się podoba bo mi tak

Polecane posty

Gość gość

taka księżniczka baletnica

Gość Pener Krca
zupełnie nie w moim typie, ale ma coś w sobie co sprawia, ze z łóżka przez miesiąc bym jej nie wyrzucił :)

Gość gość
ma 179 cm i wazy 52 kg

Gość gość
Niestety nie ma w sobie nic nadzwyczajnego...

Gość prawictwo pospolite 133
ja bym jej do łózka nie wpuścił i to nie ze względu na jej wage , ale nie przekonuje mnie wizualnie .. Wydaje mi się jedną z najbrzydszych modelek na świecie obok Kate Moss

Gość gość
mi się nie podoba, jest za chuda i ma brzydka twarz

Gość gość
obrzydliwa odpychająca wysuszona szkapa ! morde ma jak kobyła szczenę wystającą i ohydne ciało ,wygląda jakby hitlerowi przez komin spierdolila :D pfuj ! paskuda

Gość gość
Ona jest kreacją tego świata mody i wielkiej kasy, w którym ton nadają homoseksualiści. Rubik jest zwykłą, przeciętną kobietą, o urodzie poniżej przeciętnej, figurze koszmarnej, co ma w głowie, nie wiem. Nie jest i nigdy nie będzie marzeniem mężczyzn. Odetnijcie od niej ten cały zgiełk, drogie ciuchy, popatrzcie jak na kobietę mijaną na ulicy. PRZECIĘTNOŚĆ i nic więcej. Szara, wręcz niezauważalna.

Wy jesteście chory. Takich jak Rubik jest może i wiele ale taka jak Rubik jest tylko jedna.

Rubik ma intrygującą twarz i świetnie wygląda w ubraniu. Bez ubrania niespecjalnie.

Gość gość
Takich jak Rubik jest może i wiele ale taka jak Rubik jest tylko jedna. Takich jak ty jest może wiele, ale taka jak Ty jesteś tylko TY. Naprawdę pieprzysz, trzy po trzy. x Twarz intrygująca? Ja nawet lubię szczupłe, nawet bardzo szczupłe dziewczyny. Ale bez przegięć, ona jest bardzo przeciętna. Taka koleżanka. I trzeba też sobie jasno powiedzieć, że zależy, co kogo intryguje