Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offfset

sex pomocy

Polecane posty

Gość offfset

Witam wspolzylam ze swoim chlopakiem dzien po okresie, prezerwatywa nie pekla nie zsuneła się .Jednak podczas zakladania pocałowałam go w czesniej w lekko wilgotnego członka nastepnie założył on prezerwatywe i wziełam jego członka znow do buzi, potem starałam sie wytrzec reką prezerwatywe, zdaje sie ze mialam ja slucha. Czy mogłam przenieśc ustami prejakulat na prezerwatywe lub śladowe ilosci reką. Czy mam powody do obaw? od owulacji bolą mnie piersi (ale zazwyczaj tak mam) obserwowałam w kolejnych dniach swój śluz po dniu od stosunku śluz był jak jajko kurze tak przez kolejen dni ostatni dzien sluzu plodnego zaobserwowałam dzien przed owulacją, w dniu owulacji był biały i wodnisty, do teraz jest go dosc duzo jest bialawy wodnisty kremowy zdaje sie że jego ilośc się zmiejsza piersi nadal mnie bolą. Czy zaobserwowałyście u siebie taki śluz przed okresem jestem teraz 9 dni od pojawienia sie miesiaczki. Mam podstawy do obaw??? Prosze pomóżcie mi bardzo się stresuje.

Gość gość
Nie masz! Skoro to nie był wytrysk a był wilgotny-to prejakulat. W nim nie ma plemników.

Gość gość
W preejakulacie są plemniki.

Gość gość
Dziecko popytaj panią od przyrody?

Gość gość
Dziecko mama wie jak się bawisz?