Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byhappy1990

Nie wiem kogo to dziecko :(

Polecane posty

Gość byhappy1990

Czesc dziewczyny. Dowiedziałam sie dzis, ze jestem w ciąży. Problem tkwi w tym, ze nie wiem czy z moim byłym czy aktualnym chlopakiem ktorym sie spotykam :( Cykle mam przewaznie 29-33 dni. Z moim byłym chlopakiem byl stosunek przerywany w 9 dniu cyklu(wtedy sie rozstalismy) :/ a z moim aktualnym w 21 dniu cyklu z tym, ze nie zdazyl wyjac penisa i spuscil mi sie troche do pochwy a reszte na:( wiem wiem, pewnie bedzie zaraz pisac ze jestem puszczalska ale teraz nic nie poradze ze tak wyszlo. Jak sadzicie w ktorym dniu cyklu moglo dojsc do zaplodnienia? prosze nie najezdzajcie na mnie tylko szczerze odpowiedzcie :(

Gość demi32
w 9 dniu cyklu raczej, ja tak zaszlam.

Gość gość
Na moje oko 9 dnia bo owulacja zazwyczaj przypada na polowe cyklu.

Gość byhappy1990
Dziekuje wam bardzo za odpowiedz. Tyle, ze on mi sie nie spuscil no ale wiadomo, ze zawsze moglo cos poleciec :/ 9 dc to nie za wczesnie? Z tego co mi wiadomo, to plemniki moga przetrwac 5 dni, a jeszcze jak nie bylo wytrysku w pochwie tylko jakies sladowe ilosci to raczej by nie doszlo do zaplodnienia. Chyba ze owulacje mialam 9-12 dzien

Gość gość
Szybka jestes nie ma co

Gość gość
CZYJE!!!!!

Gość gość
Mogla sie owulacja przesunac o te kilka dni. Wpisz sobie w kalkulator ciazy( pelno ich w necie) to poda ci prawdopodobna date poczecia.

Gość gość
Skoro twoje cykle to 29-33 dni to ja stawiam na nowego. A dlaczego? Bo akurat ten cykl mógł byc tym 33- dniowym. A owulacja przypada ma 12-16 dni przed miesiaczka a ty byłaś całe 12 dni przed.

Gość gość
Aha-zrób sobie bHCG pokaże ci mniej wiecej który to tc

Gość byhappy1990d
Tez tak mysle. Cykle mam 30-33dni, tylko jeden ostatnio cykl mialam 29 dniowy bo dostalam wczesniej okres przez antybiotyki. Zebym zaszla w 9 dniu cyklu to musialaby byc owulacja 8-13 dc bo dalej to moim zdaniem za pozno zeby plemniki przezyly

Gość behappy554
własnie tez mam taki zamiar zrobic bete, ale roznica miedzy tymi stosunkami jest tylko 11 dni wiec nie wiem czy sie dowiem cos z bety :( jestem taka zdolowana ze nie wiem co robic. Poki co nie powiedzialam zadnemu ze jestem w ciazy bo nie chce wmawiac komus dziecka :/ Ale ja stawiam ze jednak zaszlam w tym 21 dniu cyklu, zreszta to byl prawie koniec 20 a poczatke 21dnia cyklu bo seks byl z samego rana. A owulacja przykladowo kolo 13 dnia cyklu przy moich cyklach 30-33 dniowcyh to chyba za wczesnie ?

Gość gość
Nie marnowałaś czasu na żal po pierwszym to udzielił Cię ten drugi :-(

Gość gość
Uziemił*

Gość behappy554d
teraz juz za pozno na wszystko, co poradze :(

Gość gość
"Taka była impreza że ciesze się że nie szczeka " :P

Gość gość
Ja zaszłam w ciążę w ósmym dniu cyklu. Ale moje cykle są krótkie, 26 dniowe.