Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaKlaudi

Druga ciaża za szybko

Polecane posty

Gość mamaKlaudi

Witam wszystkich mam26 lat i mam przepiekna córeczke 7 miesieczna Klaudie własnie dowiedziałam sie dzisiaj ze jestem w trzecim miesiacu ciaży . niestety nie potrafie sie cieszyc ta wiadomościa poniewarz nie jestem osoba ktora ma prosta sytuacje finasowa staram sie dać mojej coreczce wszystko ,ale boje sie ze nie starczy mi finasow na dwojke dzieci gdyz teraz juz mam ciezko partner pracuje ale mieszkamy na wynajetej kawalerce a to kosztuje . wiem doskonale ze nie bede wstanie oddać dziecka do adopcji dlatego prosze o wypowiedzi co zrobić dodam ze opieka co miesiac doklada mi 250 zl

Gość gość
nastepnym razem zadbac o antykoncepcje

Gość gość
1. usunąć 2.urodzić, mąż musi znaleźć lepszą pracę, a ty nie możesz siedzieć w domu w nieskończoność

Gość gość
Jak się chciało skakać na penisie to teraz ponoś konsekwencje szmato

Gość mamaKlaudi
bardzo przepraszam ale ja wdomu siedze dopiero od mometu ja urodziłam coreczke nawet w ciazy pracowałam a po drogie obelga typu szmata to raczej n9ie jest na miejscu

Gość mamaKlaudi
wiem ze anty koncepcja jest tansza ale ja karmiłam do dzisiaj piersia wiec niestety nie mogłam brac lekow zaden lekasz mi ich nie chciał przepisac

Gość gośćdsxaz
Spokojnie, dasz rade. Bóg dał CI to dziecko to pomoże Ci je wychować:) Głowa do góry i ciesz się, że zapewnisz rodzeństwo swojej córeczce. Szcześcia!

Gość mamaKlaudi
niby tak ale jak tu dac rade przy dwojce malych dzieci

Gość gośćfdgfhgcb
Spokojnie czy jedno czy dwa to mała róznica, ubranka będą akurat, i tak na razie karmisz piersią, a potem moze znadziesz prace, albo jakos przez internet jakies zlecenia.

Gość gość
ale prezerwatyw lekaRZ nie przepisuje

Gość gość
Na gumki też nie chciał żaden lekaSZ wypisać recepty? ;/

Gość gość
to juz sie stalo wiec teksty o antykoncepcji sa nie na miejscu. postaraj sie zatrudnic gdzies nie mowiac, ze jestes w ciazy, kobiety w ciazy zwolnic nie wolno, bedziesz miala maciezynski :)

Gość gość
Ależ jest jak najbardziej na miejscu, może dzięki temu za rok nie założy tematu: 3 ciąża za szybko.