Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ,że jestem dla wszystkich miła

Polecane posty

Gość gość

to k***a nie znaczy,że można robić mi wodę z mózgu!!! jestem miła,ponieważ jestem tolerancyjna a nie dlatego,że jestem głupia! jeśli myślicie,że skoro zawsze odpowiadam z uśmiechem to znaczy,że jestem naiwna, to jesteście w błędzie! a teraz chwila prawdy: mam na co poniektórych wyj****e ale kultura nie pozwala powiedzieć mi tego w prost.

Gość gość
mam to samo, w dodatku podaje palec- biora cała dłon. nie wychodzi mi to na dobre, wiec chyba stane sie ignorantka i zaczne czerpac tylko dla siebie korzysci- - przynajmniej bede cos z tego miala, a nie tylko ktos komu 'pomoge' po raz tysieczny i bez suchego 'dziekuje/

Z całego serca radzę Ci zrobić to co ja zrobiłam już jakiś czas temu. Pieprz to g****o! Nie bądź miła! Nie chuj jesteś miła! Nienawidzę dwulicowych szmat jakie się wokół mnie kręcą i ja pozostaję szczera do bólu! Trochę ich poboli i przyjdą, bo bez ciebie nie da się żyć jak i beze mnie.

Gość poszerzam usmiech skalpelem
bycie milym to plaga dzisiejszych czasow :classic_cool:

Gość gość
widzę,że doskonale mnie rozumiecie. nie dziwię się,że czasem ludzie wolą kogoś zwyzywać niż być miłą,żeby potem robili z ciebie naiwną idiotkę,która na wszystko się zgodzi. lepiej mieć ludzi na dystans.

Gość gość
Dokładnie, nie daj sie spoufalic bo Ci na plecy wejda. Ja zawsze byłam miła i pomocna- efekt: dzisiaj nawet na ulicy mi cześć nie powiedzą, a pamietają o mnie że żyję jak sobie przypomną że mają interes, problem w tym że nie umiałam odmawiać, dalej nie bardzo to potrafie. Może inaczej, rodzinie nie odmówie nigdy, ale znajomych to ja już Kur** a wiem jak sie z tymi gadami obchodzic!! Wara od mojego czasu wolnego tylko dla siebie go przeznaczam :D

Gość gość
macie racje. niedługo ludzie mogą mi wejść na głowę! niech s********ją. dość dobrego słowa!

Gość OneOfUsIsTheKiller
Nie dacie rady, bo macie taką osobowość. Próbowałem już kilkukrotnie. Altruista jestem.

Gość gość
ja też przestałam być miła i uprzejma... a dlaczego? a dlatego, że ludziom wydawało się, że zachowuje się względem nich kulturalnie, bo są tacy świetni i cudowni, i w ogóle wykazują się niewysłowioną łaską pozwalając przebywać w swoim blasku. zwykłą gościnność traktowali jak adorację względem swej osoby i nie mogli przecież przepuścić okazji by udowodnić jacy są ą ę i "och nie musicie się tak DLA MNIE starać".

Gość gość
dam radę.zobaczysz!

Gość gość
gość dziś święte słowa. to ,że jestem miła dla innych odczuwają tak jakby byli lepsi ode mnie i robią mi łaskę,że się w ogóle odzywają.kiedy jesteśmy dla kogoś miłe to ten ktoś obiera to w ten sposób,że się mu podlizujemy a jesteśmy miłe dlatego ,bo chcemy traktować ludzi równo. ale teraz to już nie ma znaczenia. wieśniak zawsze będzie wieśniakiem i nie ma co mu miłować.