Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 lat i kollejny bobas

Polecane posty

Gość gość
jak czujesz ze dasz rade to czemu nie.Badanie prenatalne jest obowiazkowe dla wszystkich ciezarnych tych po 20 tez.Ja urodzilam rok temu w wieku 34 lat,ciaza wzorowa porod tez.A na oddziale patologii same 20 latki z zagrozonymi ciazami.Wiek nie ma znaczenia,wszystko zalezy od kobiety zreszta baby teraz sa wygodne,wiec wszystko tlumacza wiekiem.

Gość gość
dzieciak zmajstrowany po 40 zaciesnia związek?:D:D:D:D nooo a lużna pochwa, wisząca skóra(wiadomo że po 40 skóra to nie to co u dwudziestki) odmładza:D:D:D

Gość gość
u mnie w pracy 33 latka urodziła pierwsze dziecko,a chciałaby miec conajmniej troje.i tu dylemat:bo siły juz nie te,nie chce się ,jak sobie poradzee z dwójką dzieci.a do mnie tekst -jak ja ci zazdroszcze ,że pierwsze dziecko miałaś w wieku 20 lat.nie masz teraz takivh dylematów.mój syn jest dorosły,razem możemy napic się po lampce wina,a swojego 8 letniego brata uwielbia ,z wzajemnością zreszta.ale dwójka maluchów po 40 stce never.z racji specyfikimojej pracy-mnóstwo dzieci z takimi własnie starymi rodzicami odwiedza gabinety psychologów i psychatrów.niestety nie dogaduja się,są ucieczki z domów itd.to 80% wszystkich pacjentów gabinetów psych.młodsi rodzice u mnie to zaledwie garstka.

Gość gość
"-jak ja ci zazdroszcze ,że pierwsze dziecko miałaś w wieku 20 lat." pracujesz w zakładzie specjalnej troski?Przecież takiech farmazowów nie mogła powiedzieć kobieta w pełni rozumu, ale u was w tych zakładach osob upośłedzonych chyba jest inaczej.

Gość gość
a ja znam przypadek ze 40 latka ze swoja nastoletnia corka chodza do psychologa bo sie dogadac nie moga, a miala 20 pare lat jak ja urodzila

Gość gość
mogła mogła i powiedziała.znana klinika prywatna psych.niestety obsada to minimum licencjat takie wymogi.chodzi o to ,że panna żałuje,że zamiast robić dzieci w słusznym wieku zajmowała się d**erelami czego niestety teraz żałuje bo już siły i kondycja nie ta.

Gość gość
Dziecko urodzine ok 20 czy 40 to taka sama zla decyzja... Wiem po sobie...