Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucy Pherka

jakie tabletki na odchudzanie są

Polecane posty

Gość gość
stosowałam wiele środków z różnym rezultatem. Skupiałam się tylko na tych które mają naturalny skład. Nie chciałam się truć żadną chemią. Testowanie różnych środków trwało parę miesięcy. Większość z nich konsultowałam z lekarzem znajomym aby przypadkiem nie stosować czegoś co może zaszkodzić. Jak już wspomniałam jedne były skuteczne inne nie, były zatem plusy i minusy. Ogólnie najlepszym rozwiązaniem według mnie są tabletki Slimcea ponieważ: odczuwamy uczucie sytości już po kilku dniach stosowania. Nie jest jednak tak że się głodzimy. Zwyczajnie głód odczuwamy w momencie kiedy organizm tego potrzebuje. Slimcea zatem HAMUJE POPĘD DO JEDZENIA SŁODYCZY oraz PODJADANIA. Już sama ta kwestia była dla mnie bardzo zadowalająca. Przy zastosowaniu Slimcea przy mojej indywidualnie opracowanej diecie miałam znacznie większy spadek wagi niż bez suplementacji. Mogłąbym pisać dalej o Slimcea ale to starczy aby polecić ten produkt.

Gość gość
Wystarczy kupić błonnik w tabletkach (3 zł kosztuje) i w trakcie przerwy do jedzenia się nie podjada bo czujesz pełny żołądek, ale to nie pomoże na odchudzanie bo powinno się ograniczyć spożywaną ilość jedzenia albo jeść tyle samo tylko zamienić na zdrowsze jedzenie no i ruch jest potrzebny ;) wtedy też motywacja pomaga... Nie schudnie się w miesiąc, ale w pół roku czy w rok, czasami w 2 lata, ale przynajmniej nie ma efektu jojo ;)

Gość gość
Dobre tabletki wspomagające odchudzanie to z peewnością Slimcea. Powodują hamowanie łaknienia i już po 2 tygodniach dały mi efekt w postaci 2kg. Spadek jest znacznie bardziej widoczny niż bez suplementu Slimcea przy takiej samej diecie. Test wykonany, teraz trzeba ukończyć kurację i cieszyć się z efektów. Jak coś będę pisać.

Gość gość
wystarczy pić dużo imbiru, tak jak herbatę zaparzonego lub z herbatą, jesli ktoś nie polubi smaku odchudza spadły mi 4 kilo przez miesiąc ot tak, mimo, że jadłam normalnie. jedynie nie miałam ciągot na słodkie.

Gość gość
Slimcea są dobre. Siostra stosuje i faktycznie widze po niej efekty.

Gość gość
Chcesz mieć smukła sylwetkę nie wiesz jak to zrobić zobacz pierwszy niezależny ranking skutecznych tabletek odchudzających.Dzięki połączeniu opinii specjalistów ds. żywienia z praktyczną wiedzą światowej sławy trenera, wiesz, który preparat jest dla Ciebie najlepszy i przyniesie Ci najszybsze rezultaty. https://track.cashinpills.com/product/Ranking-tabletek-odchudzajacych/?uid=21999&pid=141&bid=advandec

Gość gość
Do diety biorę tabletki Slimcea. Potwierdzam ich doskonałe działanie w kwestii blokowania popedu do podjadania. Spadek wagi jest o wiele większy więc potwierdza to teorie że suplement działa doskonale ;)

Gość Ajlar
Ja postanowilam na ruch - biegam sobie wieczorami, staram sie regularnie tak 4x w tygodniu i do tego zazywam Therm Line Fast -psiapsiola mi polecila, bo sama juz z tego korzysta od dluzszego czasu. Efekty sa:)

Ja sama korzystałam z tabletek z tej strony: 

dietalux.wordpress.com

Pomogły mi schudnąć 10 kg 🙂