Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie olał bo mu wysłałam zdjęcie

Polecane posty

Gość gość

W sumie większość razy gadali ze mną nadal, ale ten przestał się odzywać... posłałam mu zdjęcie bez makijażu (choć noszę go na codzień, ale bez mam niezłą cerę, oprawę oczu za to bladą), i z krótszymi włosami (śmiałam się, że dobrze, że mi odrosły), celowo, bo po co wysyłać wystylizowane, wydumane zdjęcia i jak ktoś chce mnie brać, niech widzi taką, jaką jestem. Na zdjęciu źle nie wyglądałam, mam dość uroczą twarz, chociaż wiadomo, że z makeupem lepiej. A ten chłopak jest całkiem przystojny... cóż, może szuka ultralaski.

Gość gość
może nie wywyższaj się tak sama tylko pokaż tą fote a ocenimy :classic_cool:

Gość gość
jakis idiota, a ile ma lat?

Gość gość
Idiota? Wy też byście nawet nie weszły na profil faceta, którego zdjęcie wam nie pasuje.

Gość androic
moze nie wpadlaś mu w oko i tyle a o gościu od razu że to idiota. To lepiej napisać że dzięki za zdjęcie ale mi się nie podobasz czy nic niepisać.

Gość gość
to znaczy ze nie mial po prostu klasy. jak ktos wysle zdjecie i mi sie nie podoba nie ucinam kontaktu bo to neigrzeczne

Gość gość
Wysyła się NORMALNE zdjęcie, co nie znaczy,że takie na którym się wygląda najgorzej...szczególnie bez rzęs pomalowanych i w krótkich włosach można wyglądać mało kobieco

Gość gość
No, ale matko, przecież potencjalny facet i tak mnie kiedyś zobaczy bez makeupu, tak? nie wysłałam potwornego zdjęcie, tylko z lekkim półuśmieszkiem, miałam na sobie ładny obcisły top i źle nie wyglądałam. Ale ok, rozumiem, że komuś możesz nie przypasować z wyglądu i tyle.

Gość gość
nom ale wiem ze musi by ci przykro, dlatego ja nie wysylam zdjec, nie chce czuc sie jak towar w sklepie

Gość gość
No to kiedyś,ale najpierw trzeba czymś zachęcić. Nie mówię,żeby się tapetować i retuszować w photoshopie,ale lekki makijaż i ładna fryzura robi dobre wrażenie :)

oj tam nie przejmuj się ;) tak to właśnie jest poznawać w necie, lepiej idź do parku albo wyszynku i tam kogoś realnego poznaj

Gość gość
może wyglądasz jak zakonnica i nie ma w tobie seksapilu albo jak babochłop?

Gość gość
Chciałaś dobrze, nie chciałaś grać fałszem. To się chwali ale nie wymagaj od współczesnych ludzi zachwytu nad takimi poczynaniami, prędzej właśnie takiego odrzucenia. Młode pokolenie nie reaguje pozytywnie na rzeczywistość taką jaka jest. W głowie mają zakodowane wzorce pochodzące z komercyjnych mediów.

Gość gość
Nie wiem, jak babochłop na pewno nie, choć też nie mam bardzo kobiecej urody, raczej surową

Gość pitopanterka
a kogo ze wspaniałego stulecia przypominasz najbardziej?

Gość androic
Dobra to co wg was dziewczyny powinien zrobić facet jeśli już wie że dziewczyna nie przypadla mu do gustu i nie ma sensu się spotykać a) mimo że fajnie się wam gadało przez internet to powiedzieć coś w stylu nie pasujemy do siebie, albo zmyślać że jest si zajętym b) prosto z mostu powiedzieć że jest miłą dziewczyną ale nie odpowiadasz z wyglądu c) nic nie mówić nie odzywać się

Gość gość
a figurę jaką masz ?

Gość gość
nie wiem. Do Aniston mnie porównywali, chociaż ja nie uważam, bym była do niej podobna. Inny kształt twarzy. JAk chcecie, to komuś podeślę mailem to zdjęcie, pitopanterka, chętna? :D dawaj maila

Gość gość
Szczupłą. Na zdjęciu, które posłałam, widać moją chudą rękę i ramiona :P. Jakbym była gruba, to wiedziałabym przecież, o co kaman :D

Gość gość
nie wiesz,ze jakies 90% facetow,nie lubi kobiet z krotkimi wlosami?

Gość gość
ale ja nie miałam króciutkich włosów jak facet...tylko za kark, z tym, że dziwnie mi się układały. Teraz już mam całkiem ładne

Gość gość
no i co z tego, tak bywah

Gość gość
A ile ten facet miał lat? bo jak młody to mu sie nie dziwie dzisiejsi młodzi faceci chcą pięknych, zadbanych kobiet, ubranych w modne ciuchy

Gość gość
Może nawet nie wie co stracił. Ja mojego męża poznałam na necie, jak mi wysłał fotkę, to się złapałam za głowę i powiedziałam do siebie OMG!!!! a potem się spotkaliśmy i znowu, i znowu itp. Dzisiaj jesteśmy małżeństwem.

Gość gość
Haha mam nadzieje,że nie powiedziałaś mężowi,że tak zareagowałaś,bo chyba byłoby mu przykro :)

Gość gość
27. zadbana jestem (ale dla mnie zadbanie nie jest tożsame z makeupem, noszę go na codzień, ale to dla mnie stylizacja) ubrań to tam za bardzo nie było widać, zwykły top, choć ja się nie dziwię, że na ładne ciuchy zwracają uwagę, bo ja też na to patrzę u facetów.

Gość gość
Nie, nie powiedziałam. choć wie, że nasze pierwsze spotkanie nie było szczytem marzeń :D :D :D

Gość BluEyes
Ja tam wole wlasnie naturalne zdjecia, a nie jakies wymalowane panienki co to pozniej jak zmyja to wszystko to wygladaja jak ktos calkiem inny.. A najbardziej przypadaja mi takie z samego rana, jak to dopiero co z wyrka wyszla :D

Gość gość
No widać niektórzy wolą bardziej wystylizowaną albo z innym typem urody niż ja (choc prawda jest taka, że niemal każdej kobiecie pod wpływem makijażu odrobinę zmienia się typ urody)