Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie olał bo mu wysłałam zdjęcie

Polecane posty

Gość gość
Właściwie nie wiadomo co jest prawdą. Jeśli dziewczyna maluje się codziennie, nie wychodzi bez makijażu z domu, to jakby to był jej naturalny wizerunek. Inna rzecz, że ja, pomimo, że nie uznaję kobiet bez makijażu, nie odrzuciłbym dziewczyny bo mi takie zdjęcie przysłała. Trzeba zobaczyć człowieka na żywo.

Gość gość
No ja wam powiem, że ostatnio jak przyszedł mąż kuzynki i byłam bez makijażu, to jak mnie zobaczył, stwierdził, że pozytywnie się zmieniłam i się do mnie uśmiechnął.. potem mi matka powiedziała, że ja dobrze wyglądam bez makijażu albo w leciutkim(chociaż zazwyczaj robię taki między lekkim a średnim), tak słodko..

Gość gość
no 27latka to raczej słodko nie powinna wyglądać:)

Gość gość
ale czym cie ola? jeżeli spermą to znaczy że mu sie spodobałaś :)

Gość gość
To on ma 27, ja mam 21.

Gość gość
nie przejmuj się

Gość gość
ja się z Tobą umówię 8) poślij zdjęcie

Gość gość
"nie uznaje kobiet bez makijażu" a jak to to się objawia? oblewasz je farbą czy co? :D pierwsze słyszę o takim facecie - większość nawet nie wie dokładnie kiedy jest makijaż kiedy nie (tylko po oczach poznają) i raczej nie przepada za lizaniem fluidu, rozmazaną laską w kąpieli, budzeniu sie przy kims zupełnie innym itp

Gość gość
hahah D:

Gość gość
Znajdz mlodszego faceta do zwiazku a nie jakis starych prytow kolo 30stki

Gość gość
Może uznał, ze jestes dla niego za słodka?

Gość gość
27 latek to stary pryk koło 30stki? Ty chyba sobie jaja robisz. Poza tym faceci w moim wieku są jeszcze bardziej niedojrzali.. On zresztą też młodo wygląda :P powiedziałabym, że nawet prawie na mój wiek

Gość gość
no pogódź się z tym, że facet to pustak lecący na wygląd, że nie dał szansy nawet w realu na spotkanie,nie wyjaśnił nic. takie życie

Gość gość
Mowie powaznie pewnie ten 27latek juz zaliczyl 10-15panienek a potem sie panny dziwia czemu sa zdradzane! wez w swoim wieku faceta

Gość gość
Przestań operować stereotypami, tak jakby każdy facet w tym wieku był bezmyślnym podrywaczem.

Gość gość
a Ty przestań bronić gościa który olał całe rozmowy z Tobą, żarty, jakąkolwiek nić porozumienia bo się okazałaś wg niego ZA BRZYDKA. w dodatku nawet nie uznal za stosowne powiedzieć Ci że przerywa znajomość tylk przestał się odzywać. noo, świetny koleś

Gość piriri
Ostatnio zrobiłam sobie kilka zdjęć na których wyszłam wyjątkowo ładnie i radośnie, a moja koleżanka widząc je stwierdziła "wow, wszystkie portale randkowe mogłyby być twoje", tyle że nie interesują mnie ani portale randkowe ani wzbudzanie zainteresowania zdjęciem, które wprawdzie przedstawia mnie, ale nie taką, jaką jestem. A potem przyszłabym na spotkanie taka normalna i facet zawiedziony :D nie chcę mi się bawić w takie coś, a autorka nawet dobrze zrobiła, że nie przedstawiła się w blasku gwiazd, zawsze to jeden odpadł w prostej selekcji.

Gość gość
:P

Gość gość
Ja go nie bronię, tylko mówię o tym, że nie powinno się wrzucać wszystkich do jednego wora ;). to, że jeden się okaże taki i taki, nie znaczy, że ktoś inny będzie taki sam.

Gość gość
Nie wiem jak wy, ale ja oceniając człowieka po zdjęciu przychylniej patrzę na tych którzy mają zdjęcie zrobione w normalnej sytuacji, a nie na tych wypiętych przed lustrem, pozujących, ząbki wywalone, oczy wytrzeszczone, cycki czy muskuły widocznie itd.

Gość gość
ale wielu facetow lubi wystylizowane

Gość gość
nie bój żaby, na pewno brzydka nie jesteś.

Gość gość
Między wystylizowanym zdjęciem a zdjęciem bez makijażu w brzydkiej fryzurze jest coś pomiedzy :)

Gość gość
ale factowi się nie spodobała. więc co za historie "ojej, ale jest coś pomiędzy, ojej ale ciotka dziadka kuzynki powiedziała, że wyglądam ładnie, ojej ale coś tam" to nie ma znaczenia. choćby była seks bombą może sie komuś nie spodobać - a to jak ta osoba sie zachowa to inna bajka, na którą autorka nie miała wpływu

Gość gość
widocznie nie lubil cie na tyle, by chciec sie spotkac i zobaczyc na zywo

Gość gość
No ja to rozumiem już :) wystarczy sobie odpowiedzieć na pytanie: czy chciałabym się umawiać z kimś, komu się nie podobam? no nie. Więc to i tak nie miałoby sensu pomijając kwestie ewentualnej przyjaźni (no bo niestety wiele facetów tylko udaje że szuka koleżanki)

Gość gość
Wez mldoszych nie rozumiem lataniem za starszymi

Gość gość
Taki się trafił, nadal nie bardzo rozumiem, o co ci chodzi i czemu mi wciskasz uparcie młodszych. Dziewczyna mojego brata ma tyle samo lat co ja, a on ma 26 i nie widać różnicy wieku. A to jego pierwsza dziewczyna :)

Gość gość
Mowie powaznie mlodsi tylko w okolicach twojego wieku nie starszych