Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

czy nie jesteście zdania,że facetom powinno się ucinać jaja?

Polecane posty

tak koło 12-15 roku życia, nasienie pobierano by i przechowywano w banku spermy, tylko w przypadku gdy samiec nadawalby się na rozplod tj. zdwrowy, inteligentny, bez obciazen genetycznych. nie byłoby całej tej przemocy, agresji. agresja bierze się z JAJ !

Gość gość
źródłem agresji są również kobiety. Również kobiety są agresorami w rodzinach. Kobiety są również pedofilkami, gwałcicielkami itp.

hmmm denerwują mnie takie gadki typu że wszyscy faceci są tacy sami i że myślą tylko o sexie , nie zdradziłem nigdy dziewczyny i nie przychodziło mi to wgl do głowy a pewna kobieta chciała sex ale ja odmówiłem bo jestem oddany swojej kobiecie i nigdy bym jej nie zdradził , dbam o swoją kobiete i nigdy bym jej nie skrzywdził a jak ktoś by próbował poderwać albo coś to wryj odrazu nie jestem żaden maczo i jakiś cieć , no fakt że dużo ludzi mi mówiło że jestem troche innym niż reszta mężczyzn bo nie lubie żadnego sportu xdd i nie obchodzą mnie koledzy bo poco żeby pić pod sklepem piwo ??? NIE XD wole spędzać czas ze swoją kobietą wkońcu życie tak szybko przemija ,, hmm a co do ucinania niewiem czy może za zdrade mężczyznom ucinać jądra a kobietom łechtaczki ale niee bo to chore jest nie powinno się nikomu nic obcinać , ale gwałcicielom powinni obcinać jaja