Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja dam Owsiakowi pieniądze!

Polecane posty

Gość gość

Tylko dlatego, że mogę i żeby zrobić na złość internetowym pieniaczom!

Nie rozumiem nagonki na Owsiaka. Facet zarabia na WOŚP - nie widzę w tym niczego dziwnego. Może nawet niemało - nie dziwię mu się. Ale jednocześnie robi dużo dobrego dla ludzi.

Gość gość
ja zakladalam temat juz ale skasowali, nie rozumiem nagonki Ci co najglosniej szczekaja najwiecej korzystaja ze sprzetu

Gość gość
on akurat nie zarabia na WOSP ale np. jego żona tak. ja tez nie widze w tym nic zlego. moj synek urodzil sie pod koniec 6 miesiaca ciazy i prawie 3 miesiace lezal w inkubatorze zakupionym przez WOSP, z reszta na tym oddziale kazdy inkubator oznaczony byl serduszkami Orkiestry. i za to jestem Owsiakowi wdzieczna

Gość halo tu baza
Nie rozumiesz, bo nie chcesz. I nie jest to wyłącznie nagonka. Owsiak wił się w sądzie, aby nie przedstawić księgowości. Każdy myślący człowiek zastanowi się, DLACZEGO, gość nie chce jednym ruchem zrzucić z siebie podejrzeń? Przedstawione przez Wielguckiego wyliczenia, wątpliwości i mocne słowa, nie zostały obalone przez prostą czynność przedstawienia pełnej księgowości. Jest rechot i pokrzykiwanie, że nagonka. Pytam się, gdzie jest pełna księgowość? Gdzie jest słoik? :D Za dużo w tym jest emocji. Jestem za Owsiakiem, jestem przeciw. Ja nie jestem, ani za, ani przeciw. Kiedyś z nim sympatyzowałem, ale gość przestał mnie przekonywać, po tej kompromitacji, gdy nie pokazał jasnych wyliczeń. Jest niewiarygodny. I tak już poza wyliczeniami, mam teraz pewność, taką prywatną, że on właśnie z tego żyje i to bardzo dobrze żyje. To jest niegodne. Chociaż nie on jeden z pomagania uczynił biznes. Ale on robi to na skalę totalną, jednocześnie angażując NA SIŁĘ olbrzymie środki publiczne. Na siłę, bo ludzie boją się odmówić udziału. Od ministra po radę gminy gdzieś na zadupiu. Gdyby nie wsparcie publiczne, państwa jego akcja, nie miałaby takiej reklamy. To ja się pytam, na jakiej podstawie on dostaje to wsparcie? Bo co? Bo kocha dzieci? Nie on jeden :classic_cool:

Gość gość
A niech sobie bierze nawet połowe, większość sprzętu na oddziale noworodkowym w szpitalu w moim mieście jest oznaczona serduszkami. Przynajmniej widać efekty jego pracy.

Gość gość
Ja też daję. WOŚP pomogła paru dzieciom z mojego otoczenia, w tym koleżance z klasy mojego brata. Nie wiem czy Owsiak jest krystalicznie czysty, ale powiem wam, że guzik mnie to obchodzi. Nawet jeśli nie, to chociaż robi dużo dobrego. Wolę dać Owsiakowi niż księdzu na tacę, bo ten to nikomu nie pomoże, a jedynie łapy wyciąga co by miec na paliwo do nowej toyoty.

Gość gość
Nie wiem czy Owsiak jest krystalicznie czysty, ale powiem wam, że guzik mnie to obchodzi. Nawet jeśli nie, to chociaż robi dużo dobrego. I to jest właśnie przyczyna stanu w jakim znajduje się kraj. Nic mnie nie obchodzi, że może kradnie, bo mi pomógł :D Al Capone rozdawała zupę w zimie i w ogóle lubił pomagać :D Dobrej nocy moi bezmyślni rodacy

Gość gość
A niech sobie bierze nawet połowe, większość sprzętu na oddziale noworodkowym w szpitalu w moim mieście jest oznaczona serduszkami. Przynajmniej widać efekty jego pracy. :D To samo. Może ktoś tylko nakleił te serduszka? :D

Gość gość
I to jest właśnie przyczyna stanu w jakim znajduje się kraj. Nic mnie nie obchodzi, że może kradnie, bo mi pomógł smiech.gif Al Capone rozdawała zupę w zimie i w ogóle lubił pomagać smiech.gif Dobrej nocy moi bezmyślni rodacy lapka.gif Prawda a ilu ludziom można by było pomoc za te pieniądze co sobie on wzioł i wyprał. A tak po za tym czemu wy chcecie pomagać tylko dzieciom a nie np. osobą już starym?

Gość gość
Nie wiem czy Owsiak jest krystalicznie czysty, ale powiem wam, że guzik mnie to obchodzi. Nawet jeśli nie, to chociaż robi dużo dobrego. I to jest właśnie przyczyna stanu w jakim znajduje się kraj. Nic mnie nie obchodzi, że może kradnie, bo mi pomógł smiech.gif Al Capone rozdawała zupę w zimie i w ogóle lubił pomagać smiech.gif Dobrej nocy moi bezmyślni rodacy xxx czep sie starego jak nie masz czego :D a co Ci ten Owsiak tak lezy na sercu? morduje, gwałci, zabija? Jak nie chcesz to nie dawaj i tyle w temacie.

Gość gość
23:18: jakby było można zrzucić się na twoją edukację, to ja z miejsca mówię, że się dorzucam. Podszkol polski, bo wstyd.

Gość gość
dokladnie sie zgadzam z poprzedniczka.

Gość gość
Uuu, więcej jadu. Jeszcze proszę!

Gość gość
ja tez dam, Jurek jest cudowny :)

Gość gość
tzn. z 23:17 sie zgadzam

Gość gość
Może zmienisz zdanie jak sprzęt od WOŚPu uratuje życie Twojemu dziecku. Ja po tym jak wreszcie mogłam zabrać mojego wcześniaka do domu usłyszałam od lekarza: "niech pani w przyszłym roku Orkiestrze do puszki coś wrzuci, bo gdyby nie WOŚP, to nie trzymałaby pani swojego dziecka dzisiaj". Pamiętam to jak dziś, poryczałam się jak głupia, aż mnie lekarz przepraszał i pytał czy na uspokojenie czegoś nie potrzebuje. Dzięki Orkiestrze mam dzisiaj zdrowe dziecko, prawdopodobnie jedyne jakie będe mieć ze względu na moje problemy zdrowotne.

Gość gość
Jak będę miała to dam a jak nie to nie dam ale na pewno nie będę wpadała w panikę żeby dać jak nie będę miała. Też machnę sobie jakąś fundacje w przyszłości odległej. Chociaż nie wiem czy to aż tak się opłaca? Znam lepsze sposoby na dużą kasę.

Gość gość
Może zmienisz zdanie jak sprzęt od WOŚPu uratuje życie Twojemu dziecku. Nie mam dzieci i nie mogę ich mieć. Co to za argumentacja!

Gość gość
Nikt tych serduszek nie poprzyklejał - szpital w małym powiatowym mieście dostał sprzęt od Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, miałam tam praktyki. Program przesiewowego badania słuchu też mamy tylko dzięki Owsiakowi. Ale jasne, ktoś sobie kupił serduszka i ponalepiał z nudów. Nie wiem co Was tak boli?

Gość gość
ja daje bo lubie mam akurat pare groszy na zbyciu czemu sie nie podzielic napewno nie dam na tace ani pedofilowi po koledzie bo wyda na d****i

Gość gość
Tzn w szpitalu miałam praktyki, nie w WOŚP.

Gość gość
Zalosni jestescie!! Bo wasze dzieci korzystaly z tego sprzetu to malo nie popuscicie w majty. Tylko ze te skradzione kilkadziesiat milionow moglo byc przeznaczone na sprzet w innych szpitalach, akurat moze tam inne matki nie mialy tyle szczescia!! Miasta zaczynaja sie buntowac ze wzgledu na koszty. Gwiazdy bezczelnie klamia ze graja charytatywnie. Kiedys Owsiak mowil ze bierze 1% ze zbiorki...buhaha!! TV publiczna to kilkanascie milionow zlotych koszt transmisji. Czyli wszyscy wspierali WOSP mimowolnie.

Gość gość
Ja tez dam, to jest akcja, ktora jednoczy ludzi , zamiast dzielić , przez co jest bardzo sympatyczna. Przez swoja spontaniczność unikalna na skale swiatowa ( tak mi mowia moi zagraniczni przyjaciele). Ale zawsze sie znajda zrzędy i bezinteresowni zawistnicy.

Gość gość
No i skonczyla sie jednosc.. Owsiak przyczynil sie swoja zachlannoscia oraz bezczelnoscia. Jego falsz mnie przerazil!!