Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testujacaaaa

Zdjecie testu ciazowego

Polecane posty

Gość testujacaaaa

Czy taka blada druga kreska oznacza pozytywny test?? Test robiony 2 dni przed okresem ponieważ mam od kilku dni objawy możliwe ciążowe.

Gość gość
A gdzie zdjecie?

Gość testujacaaaa
Już wstawiłam link.

Gość gość
Powtórz test jakieś dwa dni po terminie miesiączki

Gość gość
nic na zdjeciu nie widac

Gość gość
jak jest blada to ciaza za 2 dni bedzie wyrazniejsza a jakie masz objawy bo ja testuje za 5 dni i tez bym chciala 2 kreski

Gość gość
Nie moge otworzyc tego pliku,ale powiem Ci z doswiadczenia,ze kazda druga kreska nawet blada oznacza ciaze. Powtorz test, najlepiej zrob innej firmy. Rozne testy maja rozna czulosc. A najlepiej zrob test z krwi.

Gość gość
ja widzę drugą kreskę,słabiutką,ale widzę,poza tym miałam pierwszy test taki sam,gratuluję :D

Gość gość
jakie masz objawy

Gość testujacaaaa
Dziewczyny bardzo bym sie cieszyla z ciazy. Staramy sie o nia od lipca 2013 roku. Robiłam mnóstwo testów i nigdy nawet cienia drugiej kreski nie było. W wakacje daliśmy sobie spokoj pozniej doszła choroba mamy i tak jakoś zapomniałam o staraniach tak intensywnie jak kiedyś. Od poniedziałku mam dosyć mocne jakby mdłości, jakby kwasy mi sie cofały a nigdy problemów z żoładki nie miałam. Od paru dni mam dużo niższe ciśnienie niż zawsze. Jestem taka jakby rozkojarzona, chwilami mam dziwne osłabienie.

Gość gość
blada kreska to ciaza, gratulacje

Gość testujacaaaa
Powtórzę jutro z rana test. Oby z tego była ciąża. Długo czekam na ten dzień. Jakaś nadzieja jest. Dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
ciąża jak nic, gratuluję :)

Gość testujacaaaa
A brzuch może boleć tak jak przed okresem? Wiecie taki dziwny tępy ból Teraz wyjątki jest to że ten ból nie jest skurczowy jak to bywa u mnie zawsze przed okresem momentami ten ból był silny zresztą moje miesiączki to tragedia a teraz też boli ale nie tak mocno i nie są to skurczowe bóle i to własnie tez mi dalo do myslenia i dlatego zrobilam szybciej test

Gość gość
Takie bole zwykle sa normalne we wczesnej ciazy.

Gość gość
Pewnie, że widać! :) Jak na moje to jesteś w ciąży:) gratuluję! Mam nadzieję, że ja też wkrótce zobaczę 2 kreseczki:)

Gość gość
Mialam ten sam test i taka sama kreskę też robiłam przed terminem miesiączki ale u mnie nie skończyło się szczęśliwie a tobie gratuluję

Gość gość
cieżko wytrzymać do terminu miesiączki ?? po co robić wcześniej test i doszukiwać się na siłę bladej kreski ??????????? nie rozumiem dzisiejszych kobiet ... tych starających się o dziecko ... właśnie przez to testowanie co chwilę i myślenie tylko o ciazy po prostu w nia nie zachodzą ...

Gość gość
Oj juz sie odezwala jakas sfrustrowana, pyta dziewczyna to i odpowiadamy jak cie nie interesuje to nie czytaj i nie pisz tylko wejdz ns inny topic.Stara sie laska to i ma cisnienie tak samo jak laski ktore nie chca wpasc tez robia testy za wczesnie i panikuja.Nie czaje tskich ludzi co tylko siedza na forach i aby dokopac komuc nawrzucac wez idz na spacer sie dotlenic.To tyle do poprzedniczki.A do autorki-mysle ze slaba kreska oznacza ciążę ale tak jak pisal ktos eyzej wyzej powtorz sobie za kilka dni powinna byc ciemniejsza krecha.Gratulacje !!!

Gość gość
Tak to ciąża

Gość gość
Wczesna zrób test za 2-3 dni a kreska będzie mocniejsza. Nawet na opakowaniu takie rzeczy piszą.

Gość gość
"Oj juz sie odezwala jakas sfrustrowana" chyba normalna ... test ciążowy najlpiej robić w dniu spodziewanej miesiączki ? na prawdę to tak ciężko zrozumieć ?? teraz dziewczyna zrobiła i się denrwuje : czy jest kreska , czy jej nie ma ... chyba jest .. chyba nie ... po co to ??