Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ovechkin

pierwsza randka

Polecane posty

Gość ovechkin

Spotkałem się z dziewczyną poznaną w internecie. Było to nasze pierwsze spotkanie. Dziewczyna mi się nie spodobala nie tylko wizualnie ale też nie bardzo było z nią o czym rozmawiać. Nie mówię że była głupia jednak mamy całkowicie różne zainteresowania dlatego nasza rozmowa się za bardzo nie kleiła. Oczywiście po spotkaniu z grzeczności powiedzialem że dobrze się bawiłem. Następnego dnia dziewczyna wysłała smsa z pytaniem o powtórkę i wypad do kina i na spacer. Moje pytanie brzmi co najlepiej napisać jeśli nie mam ochoty się z nią już spotykać a nie chcę się z nią spotykać. Czy może lepiej spotkać się z nią i powiedzieć tradycyjne nie pasujemy do siebie

Gość gość
Napisz jej to w smsie że nie pasujecie do siebie.

Gość gość
ja bym po prostu urwala kontakt, ale grzeczniej bedzie jednak sie okresli w jakis sposob...

Dziękuję za wiadomość. Wybacz, ale doszedłem do wniosku, że jednak nie pasujemy do siebie. Życzę szczęścia w dalszych poszukiwaniach. Drastyczne, ale lubię czyste cięcia.

Gość gość
dałeś jej cień szansy i dlatego myśli, że może coś z tego będzie, zamiast koloryzować, że było fajnie, powinieneś był powiedzieć wprost, na pewno nie byłaby tym zachwycona, ale nie można z kimś być na siłę, bo jedna ze stron tak chce i już. Życzę powodzenia w szukaniu tej jedynej :)

Gość ovechkin
dzięki za rady mam nadzieje że się nie obrazi bo na koniec spotkania w naplywie emocji powiedziałem że się dobrze się bawiłem i przypadkowo zgodziłem się na następny wypad. Nie wiem teraz czy to będzie chamskie z mojej strony

Gość hulahooop
Bardziej nie fair byłoby oszukiwanie jej i samego siebie, jeśli już wiesz że nic z tego nie będzie. Nie ma sensu robić dziewczynie nadziei.

Gość ovechkin
Wiem że nie powinienem tego mówić ale nie jestem raczej typem bezpośredniego gościa co zawsze mówi to co myśli. To raczej pod wpływem impulsu wydawala się najbezpieczniejsza odpowiedź