Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się czy zostawić to forum w pioruny ze względu na grasujących tu

Polecane posty

Gość gość

zboczeńców, groźnych dla środowiska. Redakcja kafeterii widocznie nic z tym nie robi i widocznie popiera takie akcje. Może takie tematy o gwałtach czytają przy lunchu i popijając sobie przy tym kawusię? Szkoda, że na tym forum nie ma jakichś porządkowych, ktorzy mieliby prawa do usuwania takich tematów. Jestem za przydzielaniem rang na forum.

Gość gość
Dziękuję za korektę ale nie mam możliwości edycji tematu..

Gość gość
ugryź się w dooooooooooope taki urok tego forum to jest jak szalet miejski jak dworzec jak skwer za biedronką jak park za noclegownią tutaj przyłażą ofiary losu

Gość gość
a jak uprawiam sex z siostrą to też nie jestem tu mile widziany? szkoda

Gość gość
doskonale tu pasujesz :D

Gość gość
Dziękuję, jesteś jedyną osobą, od której usłyszałem dzisiaj coś miłego. Chcesz dołączyć do mnie i do mojej siostry? Masz rodzeństwo? Ile lat?

Gość gość
jestem jedynakiem, więc raczej tylko masturbacja :classic_cool: i raczej nie, chyba, że siostra bez ciebie mężczyźni mnie brzydzą :(

Gość gość
:-D

Gość gość
Ja się chętnie zgłoszę jaki facet i możesz mnie posuwać zamiast siostry!

Gość gość
Aha, no to szkodzik. A jak np. przebiorę się za kobietę? Ewentualnie mogę Ci pożyczyć siostrę w zamian za kogoś z Twojej rodziny, lubię takie zjazdy familyjne

Gość gość
gdyby rodzice pomyśleli to miałbym partnerkę chociaż gdyby to był brat? ale dziś takie związki są coraz lepiej widziane a tak jestem onanistą :( ręka boli i oczy bolą od ekranu wszystko boli

Gość gość
Ja się chętnie zgłoszę jaki facet i możesz mnie posuwać zamiast siostry! Wow, jak miło. A jesteś uległy czy dominujący? Bo mam dużą rękę i strasznie pupa boli jak rozwieram otworek paluchami.

Gość gość
to już ja wolałbym się przebrać ale występować jako lesbijka taka fajna suczka w ładnych ciuchach i mocnym makijażu z koleżanką taką studentką :) chodziłybyśmy sobie do parku karmić wiewiórki orzeszkami i na zieloną herbatę do miłej kafejki :) potem razem do toalety damskiej ;) wymienić? jest problem, bo w mojej rodzinie, wszyscy kogoś mają i chyba tylko ja jestem samotnym zbokiem :( może zapytam ciotecznego brata, on jest po rozwodzie

Gość gość
gdyby rodzice pomyśleli to miałbym partnerkę chociaż gdyby to był brat? ale dziś takie związki są coraz lepiej widziane a tak jestem onanistą smutas.gif ręka boli i oczy bolą od ekranu wszystko boli ################.@1 Moi rodzice mówią, że nie myśleli w ogóle jak nas robili ale ja tam jestem szczęśliwy. To chociaż pożyczysz monitor i Cię do siostry wpuszczę... a ja to nagram i stasuję się przed twoim oknem na świat...

Gość gość
A lubicie SCAT? Czy tylko ja jestem odmieńcem?

Gość gość
up

Gość gość
wiesz, z tym monitorem to jest dobry pomysł :) ale siostra nie jest otyła? mogłaby umalować się jak d****a? :)

Gość gość
raczej nie jesteś w moim typie, ale przyznaję, że masz pewną charyzmę :classic_cool: może być chuda, nie połamię, bo nie bardzo mam czym :classic_cool:

Gość gość
Kurvva wiedziałem... zawsze jak wstawiam mój spedalony chłopski ryj to nikt się już nie odzywa.... chyba wsiądę do traktora, rozpędzę się i przy/p/ierdolę na pełnym gazie w oborę... żegnajcie