Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FIT MAMA

Polecane posty

Gość gość

Ćwiczenia dla kobiet w ciąży i po porodzie prowadzone są przez fizjoterapeutkę. Merytoryczne przygotowanie osoby prowadzącej, odpowiednia metodyka ćwiczeń, znajomość fizjologii ciąży oraz zmian charakterystycznych dla każdego etapu ciąży, zapewnia komfort i bezpieczeństwo podczas zajęć MAMA-FIT. Na ćwiczeniach dla kobiet w ciąży wykorzystywane są różne metody pracy z ciałem m.in. ćwiczenia pilates, elementy jogi , stretching, body ball, ćwiczenia relaksacyjne, zdrowy kręgosłup oraz ćwiczenia dna miednicy – odpowiednio dobrane i dostosowane dla kobiet w ciąży i po porodzie. Zajęcia dla kobiet w ciąży prowadzone są w spokojnym tempie, w połączeniu z prawidłowym oddychaniem. Na zajęciach MAM- FIT kładziemy duży nacisk na rozluźnianie zbyt napiętych mięśni, poprawne przyjmowanie odpowiednich pozycji ciała i wzmocnienie mięśni stabilizujących. Ćwiczenia dla kobiet w ciąży pomagają wypracować prawidłowe ustawienie miednicy i kręgosłupa, poprawiają pracę tłoczni brzusznej, zapewniają dokrwienie organizmu, a wzmocnienie i uelastycznienie mięśni (również brzucha) pomoże szybko powrócić do formy po porodzie. Zadzwoń lub przyjdź do naszego Studia Active Woman i dowiedz się więcej: ul. Józefińska 11 30-529 Kraków (12) 296 16 23, kom. 791 776 301 www.active-woman.pl

Gość gość
Czy polecasz dobrego ginekologa w Krakowie właśnie? Moja pani doktor sama zaszła w ciążę i jest na zwolnieniu. Podejrzewam u siebie bliźniaki, bo wszyscy mają u mnie w rodzinie. Potrzebuję kogoś naprawdę dobrego. Czytałam na https://portal.abczdrowie.pl/ciaza-mnoga, że mogą być liczne powikłania w moim wieku :(