Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZwyczajnaKobietaaa25

Jak dalej żyć...?

Polecane posty

Gość ZwyczajnaKobietaaa25

Witam...Będzie pewnie długie więc proszę bez wrednych komentarzy.... Jak mam dalej żyć...? Zostałam dość mocno zraniona przez eks narzeczonego...Czuje jakąś ulgę..Ale nie mogę dalej normalnie zjeść....Nie chcę mi się wyjść z domu (mam urlop w pracy) jedynie palę papierosy...Waga mi spada... Mam związany żołądek...Nie mogę spać , muszę wypić drinka żeby normalnie zasnąć , nie chce się dalej tak męczyć, chcę ułożyć sobie życie ale nie daje sobie rady...Pisząc z kimś zapomina o tamtym..Ale nawet myjąc ręce on mi się przypomina...Pamiętam same dobre chwilę...Walczyłam o tą miłość..Uważałam,że gramy do jednej bramki a tu... Nie odzywa się do mnie, odbiera ode mnie telefony dzwoniłam żeby oddał mi moje rzeczy...Zachował się jak palant...On teraz zapewne jest z siebie dumny bo został z kochaneczką a ja cierpię....Macie pomysły jak wyjść z tej depresji ?

Gość gość
szkoda zdrowia, odstaw fajki i alkohol kup sobie deprim, meliskę idź na siłownię, spacer, jogę zamknij ten etap życia bo inaczej stracisz zdrowie i urodę na rozpamiętywanie przeszłości to nie on cię krzywdzi ale teraz ty krzywdzisz samą siebie

Gość gość
Zrób sobie też herbakte z marychy i wracaj do żywych :)