Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprzedaże

Polecane posty

Gość gość

Zaczeły się wyprzedaże.... szkoda ze tylko sezonowo trwają a zaraz i tak jest wszystko przebrane.... Korzystacie z wyprzedaży i polujecie na jakieś perełki? :)

ja szukam w internecie fajnych ofert, na ponosie.pl czasem coś uda mi mi się fajnego upolowac ; )ale to głównie ubrania i torebki do któych mam słabość :)

Gość gość
jak ktoś szuka świetnych ofert z prawdziwego zdarzenia niech sprawdzi allinside.pl. Tam jest dużo promocji, można znaleźć świetne rzeczy za grosze ;)

Gość gość
Dużo wyprzedaży na www.yoshee.pl nieraz zamawiałam i super rzeczy. Polecam.

Gość gość
wiara to jednak naiwna jest.wyprzedaze to nic innego jak nabijanie ludzi w butelke.Poczytajcie sobie o chwytach marketingowych w duzych sieciach sklepowych.Ludzie jak oblakani,zobacza obnizke i traca rozum.te wyprzedaze to ciuchy ktore kupujecie tak naprawde po zawyzonych,przebijanych cenach:D ale myslcie dalej,ze to okazja swietna byla:D

Gość KarolinaWW
Sama bardzo czesto szukałam okazji by załapać się na jakąś wyprzedaż. Dzieki temu można wiele zaoszczędzić. A jeszcze te internetowe wyprzedaże sa bardzo opłacalne. Ja jakiś czas temu trafiłam na taki dodatek do przegladarki http://okazjoner.pl/ , teraz na bieżąco jestem informowana o obniżkach cen.