Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wywłoka z ...........

Polecane posty

Gość gość

Skasowano temat o tej pustej, chudej, puszczalskiej pannicy z wiecznym papierosem w ustach, pewnie dosło do niej ze o niej piszą i wstyd sie jej zrobiło, ze ludzie maja o niej takie zdanie.

Gość gość
Wywłoka na dzień dzisiejszy ma 20 lat i chyba nie zna przysłowia,, NIE PUSZCZAJ SIE NA WŁASNYM PODWÓRKU'':-(

Gość gość
nie puszczam się na własnym podwórku tylko w samochodzie.

Gość gość
No nie mogę:-);-) umieram z e smiechu jak to czytam:-)

Gość gość
Żeby była jasność, chodzi o 20letnią panne z jednej z dabrowskich dzielnic, prawie wsi, laska powinna wiedieć ze sypianie z facetami z własnej wsi nie pozostanie na długo anonimowe.

Gość gość
że też z nią jeszcze nikt porządku nie zrobił. nacykać fotek jak się pieprzy i porozwieszać na słupach i drzewach w całej miejscowości. niech się wszyscy z niej śmieją :D

Gość gość
No ja żałuje że wtedy zdjęcia nie zrobiłam jak widziałam tą sytuację w aucie, spacerowałam sobie z psem, było już dość ciemno na dworze i nagle coś takiego, aż z wrazenia nie pomyślałam żeby cyknąć zdjęcie. Ale że taka dziewucha sie nie wstydzi, z dobrej rodziny pochodzi, ojciec emerytowany policjant, a córeczka sie zabawiała w najlepsze w aucie z facetem z tej samej wioski, a co by było smieszniej to ten facet jest dosłownie o dwadziescia lat od niej starszy, także jemu też sie dziwie.

Gość gość
Tatuś to chyba nie ma zielonego pojęcia że córeczka się puszcza z sąsiadami, chociaż teraz to już nie wiem bo tu wszyscy plotkują, także nie zdziwię się jeżeli tatuś się czegoś dowiedział, ale z drugiej strony to ta panna powinna sobie zdawać sprawę że mieszka na wsi i takich rzeczy się nie odpiepsza bo to się szybko roznosi, no ale właśnie po tym poznać puste laski:-(

Gość gość
Czy sa jeszcze jakieś porzadne, fajne dziewczyny na tym świecie? bo czytając to zaczynam wątpić.

Gość gość
Pewnie są, ale ta panienka się do nich raczej nie zalicza:-(

Gość gość
To ta z ciemnymi włosami jest tą wywłoką????

Gość gość
tak dokładnie, a co, kojarzysz ją?

Gość gość
Nie jestem pewiem czy chodzi o tą samą dziewczynę, ale chyba kojarze