Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jest Pedofilem czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

"Brednie naukowców i tyle w temacie .Dzieci potrafią czasami wywołać u dorosłych reakcje seksualne ,różne myśli i uczucia ,ale co z tego jak dorosły nie zwraca na nie uwagi , wie że to dziecko i nie ma mowy o jakimś dobieraniu się , w głowie to może powstać dosłownie wszystko , skąd pewność wasz naukowców że widok pupy nie kojarzy się dorosłemu z pupą której kształt podoba mu się w ogóle i u dorosłych i czasami u tych młodszych , ale czy to znaczy że już należy mu wmawiać skłonności bo spodobała mu się pupa 10 latki , no błagam ,bez przesady . Nie wiecie czym jest seksualność człowieka jak przebiega u każdej jednostki , co z czego powstaje i jak w umyśle może się coś kojarzyć , więc nie uzurpujcie sobie prawa do kategorycznych wniosków . Dziecko ma wiedzieć do czego służy jego narząd rozrodczy , można i z tego żartować na gruncie neutralnym ,dziecko też może z tego żartować , to co pani tu napisała to wariactwo i obłęd . Ktoś kto szanuje dzieci i ich intymność nigdy nie będzie się do nich dobierał . Pomijają państwo jeszcze jeden bardzo ważny czynnik jakim jest wola ,czynnik decydujący o wszystkim co dotyczy działań jednostki , co z tego że ktoś ma wyobrażenia , skojarzenia itp rzeczy , nie wiadomo przecież skąd się biorą , ludzie w nerwicach mają tego mnóstwo , i skoro jednostka uważa takie myśli skojarzenia za głupie lub chore lub bez sensu , dodatkowo dobieranie się do dziecka jest całkowicie wykluczone ,jakim prawem gwałcicie przestrzeń wolności takiej osoby skoro nic nie wiecie na temat zachowań i z czego wynikają to nie formułujcie głupich wniosków . Nie jestem Pedofilem bo nie ma mowy o dobieraniu się do dzieci ,ale myśli i odczucia mam różne czasami są bardzo dziwaczne , dodatkowo oceniam urodę dzieci , oceniam czy rośnie z niego niej ładny chłopczyk ładna dziewczynka i to w całości z buzią rączkami, nogami pupą włacznie . Nie mam mowy o tym bym czepiał się dzieci . Proszę mnie nie wyzywać od takich i owakich .Amen Na marginesie- mam dwie córki 17 i 12 lat i żartowaliśmy na wiele tematów w tym i tych związanych z seksualnością i seksem , wyrosły na wolne pozbawione Tabu kobiety , jestem o nie spokojny że jeśli chodzi o seks nie popełnią błędu nie dadzą się wykorzystać , rozmawialiśmy o tym na luzie i bez bredni zmyślanych przez psychologów jak i katolików ."

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować