Gość gość Napisano Styczeń 8, 2015 "Brednie naukowców i tyle w temacie .Dzieci potrafią czasami wywołać u dorosłych reakcje seksualne ,różne myśli i uczucia ,ale co z tego jak dorosły nie zwraca na nie uwagi , wie że to dziecko i nie ma mowy o jakimś dobieraniu się , w głowie to może powstać dosłownie wszystko , skąd pewność wasz naukowców że widok pupy nie kojarzy się dorosłemu z pupą której kształt podoba mu się w ogóle i u dorosłych i czasami u tych młodszych , ale czy to znaczy że już należy mu wmawiać skłonności bo spodobała mu się pupa 10 latki , no błagam ,bez przesady . Nie wiecie czym jest seksualność człowieka jak przebiega u każdej jednostki , co z czego powstaje i jak w umyśle może się coś kojarzyć , więc nie uzurpujcie sobie prawa do kategorycznych wniosków . Dziecko ma wiedzieć do czego służy jego narząd rozrodczy , można i z tego żartować na gruncie neutralnym ,dziecko też może z tego żartować , to co pani tu napisała to wariactwo i obłęd . Ktoś kto szanuje dzieci i ich intymność nigdy nie będzie się do nich dobierał . Pomijają państwo jeszcze jeden bardzo ważny czynnik jakim jest wola ,czynnik decydujący o wszystkim co dotyczy działań jednostki , co z tego że ktoś ma wyobrażenia , skojarzenia itp rzeczy , nie wiadomo przecież skąd się biorą , ludzie w nerwicach mają tego mnóstwo , i skoro jednostka uważa takie myśli skojarzenia za głupie lub chore lub bez sensu , dodatkowo dobieranie się do dziecka jest całkowicie wykluczone ,jakim prawem gwałcicie przestrzeń wolności takiej osoby skoro nic nie wiecie na temat zachowań i z czego wynikają to nie formułujcie głupich wniosków . Nie jestem Pedofilem bo nie ma mowy o dobieraniu się do dzieci ,ale myśli i odczucia mam różne czasami są bardzo dziwaczne , dodatkowo oceniam urodę dzieci , oceniam czy rośnie z niego niej ładny chłopczyk ładna dziewczynka i to w całości z buzią rączkami, nogami pupą włacznie . Nie mam mowy o tym bym czepiał się dzieci . Proszę mnie nie wyzywać od takich i owakich .Amen Na marginesie- mam dwie córki 17 i 12 lat i żartowaliśmy na wiele tematów w tym i tych związanych z seksualnością i seksem , wyrosły na wolne pozbawione Tabu kobiety , jestem o nie spokojny że jeśli chodzi o seks nie popełnią błędu nie dadzą się wykorzystać , rozmawialiśmy o tym na luzie i bez bredni zmyślanych przez psychologów jak i katolików ." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach