Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

własny blog i zarabianie

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. oczko.gif jestem mamą dwuletniego synka i dwumiesięcznej dziewczynki. Ze względu na to, że siedzę cały czas z nimi w domu, mam poczucie, że potrzebuję zacząć coś robić. Co myślicie o założeniu bloga o nas, naszym życiu, przygodach, doświadczeniach? Jest może ktoś doświadczony, kto mógłby udzielić kilku rad jak zacząć? Pozdrawiam K.:)

Gość gość
Hallo?! Nikt się nie wypowie? :( K.

Gość gość
To facebook już wam nie wystarcza? Musisz jeszcze życie prywatne wywalać dalej? Kogo obchodzą obślinione twoje dzieci?

Gość gość
Obśliniony to ty jesteś po dzień dzisiejszy niedorozwinięty człowieku czy kim tam jesteś. Pokazałeś swój poziom inteligencji. Napisałam wyraźnie, że szukam kogoś kto mógłby mi doradzić coś w tym temacie, nie masz nic konkretnego do powiedzenia, to nie wypowiadaj się. Blogowanie jest czymś co mnie interesuje od dawna, a że chcę akurat o tym pisać to moja sprawa. Przy okazji mogę coś sobie dorobić. Lepsze to niż siedzieć w domu i pierdzieć w krzesło jak Ty.

Gość gość
a co to jest oczko.gif ?

Gość gość
yyy.. chyba nie mam ochoty na twojego bloga, po tym co tu teraz przezcytalam.

Gość gość
Nie oczekuj,że będziesz od razu zarabiała na blogu. Blogi o macierzyństwie nie są zbyt popularne w Polsce i trzeba się naprawdę wyróżniać, co innego blogi modowe albo urodowe - tutaj jest większe pole do popisu.

Gość gość
na takim blogu nie zarobisz. Jesli interesuje Cie zarobek (a ten dopiero po paru miesiacach, kiedy wypozycjonujesz strone) powinien byc w tematyce bardziej specjalistycznej. Twoje zycie byloby interesujące jesli bylabys znana celebrytką, w innym przypadku nikt nie bedzie tam wchodzil, a jesli nawet to beda to jednostkowe ilosci, nie dające zarobku

Gość gość
ale ty jesteś agresywna autorko :O:O:O a ta osoba o zasmarkanych dzieciach ma rację. Kogo to niby miałoby interesować? czy twoje życie kury domowej jest takie fascynujące? :O:D heheh bloga sobie wymarzyła. Jak ci się nudzi to idź do pracy

Gość gość
Jesteś psychologiem dziecięcym,pediatrą ?? masz jakieś oryginalne hobby? bo jeśli nie to- nie licz na kasę . Tak jak ktos wyżej napisał ewentualnie mozesz zalozyc bloga ze stylizacjami modowymi dla dzieci powoli staje sie to popularne w Polsce. Historii z zycia raczej nikt czytac nie bedzie, takich rzeczy jest masa i to od dawna - chociazby blogi na Onecie i jeszcze nikt chyba kokosow na tym nie zbił

Gość gość
gość dziś [14:27 - planuję, założyć bloga nie tylko pisząc o naszym życiu. Również by było w nim o modzie i różnych innych ciekawych rzeczach, które siedzą mi w głowie. :) gość dziś [14:29 - chcę to zacząć robić ze względu na lukę, poświęcić swój wolny czas dla innych i podzielić się swoimi przemyśleniami i doświadczeniami, nie ze względu na pieniądze. :)

Gość gość
tyle jest ciekawych blogów. Myślisz że ktoś będzie czytał wypociny znudzonej kury domowej? hahahhahahahah :D:D:O

Gość gość
gość dziś [14:25 - nie podoba mi się, gdy ktoś się wypowiada w ten sposób o dzieciach. gość dziś Wiesz, gdybym miała możliwość pójścia do pracy to bym to robiła. Narzeczony pracuje za granicą, więc jestem sama z dziećmi 24 na dobę. heheh bloga sobie wymarzyła. Zgłoś› gość dziś Jesteś psychologiem dziecięcym,pediatrą ?? masz jakieś oryginalne hobby? bo jeśli nie to- nie licz na kasę . Tak jak ktos wyżej napisał ewentualnie mozesz zalozyc bloga ze stylizacjami modowymi dla dzieci powoli staje sie to popularne w Polsce. Historii z zycia raczej nikt czytac nie bedzie, takich rzeczy jest masa i to od dawna - chociazby blogi na Onecie i jeszcze nikt chyba kokosow na tym nie zbi5

Gość gość
gość dziś - tak mam oryginalne hobby. gość dziś - masz rację, jestem znudzoną kurą domową :P dlatego chce zacząć robić coś konkretnego.

Myślę, że taki blog byłby interesujący jedynie dla Ciebie i Twojej rodziny i masz nikłe szanse, by na nim zarobić. Aby zaś zrobić go dobrze, powinnaś zainwestować w lustrzankę cyfrową i nauczyć się choć podstaw HTML-a. [Dopiero zauważyłem, że temat nie jest dzisiejszy i podniesiono go celem wstawienia reklamy :o]

Gość marysia8383
Nie jest łatwo zarabiać na blogu. Coraz trudniej jest. Zwłaszcza że z roku na rok jest ich coraz więcej w sieci. Warto w takich działaniach sobie pomóż, po przez realny ******* stronie. Sami tego nie będziemy potrafić zrealizować, lub dużo nam to czasu zajmie. Warto zatrudnić do tego firmę np. http://traffic-network.pl . Efekty są widoczne już ich działań w 7 dni. A pakiety w dobrej cenie.