Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TOALETA??? WTF??

Polecane posty

Gość gość

Mam już dosyć jednej baby w pracy. Pracujemy w biurze- 8 kobiet i ilus tam mezczyzn. Toalety oddzielne. Nie wiedzieć czemu zawsze jak ja ide do toalety to tamta leci zamna i włazi do łazienki za dzwiami jest kibelek. Normalnie nie mozna sie załatwić. Ona chyba nienormalna jakas jest. Ja tam nikomu nie właże bo widać że jak światło sie świeci to ktos jest. Tak musiała sie wyżalić bo mnie wkur..a

Gość gość
to ją wysłuchaj babochłopie i zainteresuj się jej sprawami, ty zawsze tylko o sobie opowiadasz każdemu i o tym co masz, co robisz, co planujesz a innych też guzik to obchodzi !!

Gość gość
:-)

Gość gość
nie możesz jej w takim razie powiedzieć "to idź ty pierwsza"?

Gość gość
nie mogę bo ona włazi kedy ja juz jestem i nie siedzimy w tych samych pokojach żeby wiedziała co ja zamierzam albo żebym wiedziała że ona też akurat do toalety. Wróżką nie jestem

Gość gość
samolub !!

Gość gość
dla mnie to brak kultury

Gość gość
nie siedzimy w tych samych pokojach żeby wiedziała co ja zamierzam albo żebym wiedziała że ona też akurat do toalety x To skąd wie, że akurat poszłaś?

Gość gość
właśnie tez mnie to zastanawia. Moze ona ma jakas potrzebę podsłuchiwania jak ktoś sika czy co?

Gość gość
Są osoby które słysząc głos sikania to im tez się chce. Jaki morał? Za głośno sikasz

Gość gość
Ale ona nie moze usłyszeć bo to jest przez cały korytarz. Tylko jak widzi że światło się świeci to po jaka chusteczkę sie pcha. Ja tam nikomu nie właże tylko czekam jak ktos wyjdzie

Gość gość
Zróbcie zamknięcie do całej łazienki.

Gość gość
to nawet dobry pomysł tylko dziwnie mi byłoby prosić kierownika administracyjnego o to zamknięcie. Nigdy nie było i nikt przedtem nikomu nie właził tylko ona tak robi

Gość gość
Ale co ci to przeszkadza? Ubędzie ci? Jak jej nie przeszkadza odgłos twojego sikania, to niech sobie stoi pod drzwiami.

Gość gość
ja mam niestety problemy z kibelkiem, gdy ktoś stoi pod drzwiami, na Twoim miejscu -poszłabym kiedyś do wc, poczekała przy umywalce jak ona wejdzie i po prostu powiedziała, że źle mi się sika, jak ktoś jest za drzwiami i proszę- niech skorzysta pierwsza i bym wyszła jakby to nie pomogło, to bym powiedziała wprost, żeby nie wchodziła, jak się pali światło

Gość gość
następnym razem zażartuj ze byłaś w meksykańskiej knajpce i ją lojalnie ostrzegasz że wchodzi na własną odpowiedzialność za dużo się spinasz, czasem trzeba zażartować