Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, ktorych nie stac na dziecko powinni miec ustawowy zakaz uprawiania seksu

Polecane posty

Gość gość
Wiesz co, wydaje mi się, że jest dokładnie odwrotnie, tzn. Ci, których nie stać na dziecko najczęściej uprawiają seks i najczęściej "zapominają" o zabezpieczeniu.

Gość gość
ale takie związki gdzie kobieta jest na łasce finansowej faceta przeważnie źle się kończą, on znajduje sobie koejne kochanki na delegacjach, sw koncu wymienia ja na " młodszy model".A to wszystko po częsci z braku szacunku do takiej kobiety bo czy jak ktoś jest na naszej łasce to traktujemy go na równi ze sobą ?I jeszcze co gorsza jak ktoś się na to świadomie godzi?

Gość gość
przeciez mozna jeszcze walic w buzke ewentualnie w doopke po co odmawiac biednym seksu?

Gość gość
gość dziś Ja nie pisze ze kobieta ma lezec i byc na turzymaniu faceta ale o tym, zeby nie dawała dooopy byle dresowi pracującemu na magazynie, który wcale nie chce mieć dzieci a chce sobie po prostu przelecieć kobiete !!!! Przecież prokreacja nie jest jedynym celem uprawiania seksu. Kobiety TEŻ uprawiają seks dla przyjemności, nie tylko faceci. Ale trzeba się zbezpieczać, wtedy ryzyko wpadki jest minimalne.

"gość dziś nornalnie - ciaze sie planuje, gdyby tak było nie pisałabyś teraz bo byś nie istniała oczko.gif Podobnie jak jakieś 79 % społeczeństwa" xxx coz za "logika"- czyli dzieci z planowanych ciaz umieraja co nie?;-) Im mniej wyedukowane/biedne/ zacofane spoelczesntwo - tym rzeczywiscie wyzsza przypadkowa dzietnosc;/ xx "Zdajesz sobie sprawę jaki procent ludzi na świecie to 'dzieci zaplanowane" ? Mały..." xx a przeprowadzilas/es jakies badania czy tak rzucasz jak swinia o beton, hm?;-)

Gość gość
No ok w duzej czesci tacy faceci to są " ofermy", ja miałam tyle szcześcia ,że trafiłam na w miare zamoznego, ale kasa tu nie zadecydowała. Różne są też okoliczności w zyciu, a pieniądze raz się ma ,a raz nie. Ale macie rację ,że jeżeli to typ faceta co mu się nie chce pracować,albo całą wypłatę wydaje na piwko itd to takich lepiej omijać i to nie tylko ze względu na ewentualną ciąże

Gość gość
zarabia 1500 a seks chce uprawiać tylko po to bo on chce sobie porooochać. x Gdyby tak było to PL mielibyśmy góra 2 miliony obywateli. Jak oboje rodziców zarabiają nawet te 1500zł, to spokojnie starczy im na utrzymanie dziecka. Jakoś za komuny był znaczny przyrost naturalny, a ludzie nie zarabiali zbyt wiele, a i dostęp do pożywienia był marny. Dziś się ludziom od tej kasy, smartfonów za 5k, wycieczek na Karaiby, głupkowatych seriali gdzie kelnerka ma 200m2 apartament i ferrari, itd... w d****h poprzewracało. Dziecko powinno mieć przede wszystkim zapewnione bezpieczeństwo i miłość rodziców, kasa tego nie zastąpisz. Aż strach pomyśleć co wyrośnie z pokolenia które ma takich rodziców jak shaf lub jak autorka.

"To nawet nie o to chodzi bo dziś obowiązek ten leży na obu partnerach i tu pełna zgoda. Chodzi bardziej o to jak koleś jest totalną ofermą - nie ma prawka, zarabia 1500 a seks chce uprawiać tylko po to bo on chce sobie porooochać. Takich należy unikać." xxx kazdy szuka przyejmnosci - to normalne, wiec do kogo masz pretensje, hm?

Gość gość
Młode laski i tak chcą się bzykać, na chcicę jest jeden dobry sposob-bzykać.

Gość gość
autorce nie chodzi o to zeby byc na utrzymaniu faceta ale zeby nie dawać kolesiom, którzy nawet sami siebie by nie utrzymali gdyby nie mieszkali u mamusi. Ja zawsze pracowałam i pracować będę, ale nie dałabym kolesiowi zarabiającemu 1300 na rękę.

"gość dziś Ja nie pisze ze kobieta ma lezec i byc na turzymaniu faceta ale o tym, zeby nie dawała dooopy byle dresowi pracującemu na magazynie, który wcale nie chce mieć dzieci a chce sobie po prostu przelecieć kobiete !!!!" xx a dlaczego nie?;-) Kazda kobieta ma prawo wyboru i jak taki kandydat jej odpowiada to chyba jej sprawa;-)

"gość dziś No ok w duzej czesci tacy faceci to są " ofermy", ja miałam tyle szcześcia ,że trafiłam na w miare zamoznego, ale kasa tu nie zadecydowała" xx a to bylo jakies losowanie zamaist wyboru u ciebie?;-)

Gość gość
no właśnie dlaczego taki facet pracujący w magazynie nie ma prawa szukac przyjemności i jeszcze od razu go skreślacie i szufladkujecie jako nieodpowiedzialnego itd. Mój facet zanim osiagnął takie lepsze stanowisko jak ma teraz, na samym początku na studiach pracowal na stacji benzynowej, czasem byście sie zdziwiły od czego ludzie zaczynali

Gość gość
A poza tym dlaczego facet pracujący na magazynie ma nie chcieć mieć dzieci? wiesz ilu takich facetów ma rodziny z dziecmi?

Gość jestem tu tylko na chwileczke
Faceci w tym kraju w 70 % mają to do siebie, że bzykać się chcą ale nie stać ich na ewentualność posiadania potomka. Też bym nie poszła do łóżka z nieudacznikiem, który chce sobie tylko 'zamoczyć'. Tabletek nie biorę i nie zamierzam brać bo to jednak obciążenie dla organizmu więc na seks zdecyduję się jedynie z facetem wystarczająco zaradnym. I nie chcę być utrzymywana, ale chcę mieć faceta, który zapewni mojemu dziecku wszystko co najlepsze a nie wszystko co najgorsze...

Gość gość
losowanie w pewnym sensie, bo gdyby nie miał tej dość dobrej pracy też bym sie z nim spotykała, poprostu sie tak złożyło, ale byłam też z biedniejszymi od niegoi wcale nie był to dla mnie jakiś ból

Gość gość
Kobieta gorsza niż BIK.

Gość gość
Ja razem z narzeczonym zarabiamy niecałe 4000zł (łącznie) wynajmujemy mieszkanie, mamy 2 letnią córeczkę, jeździmy co rok na wakacje (również zagraniczne) w sumie niczego nam nie brakuje, nie trzeba mieć milionów, aby człowiek żył szczęśliwie i się realizował. A jeśli komuś tylko na pieniądzach zależy, to nawet jak będzie miał miliony, to i tak zawsze będzie mu mało. Ja szczęśliwa jestem, a przede wszystkim jestem kochana i to dla mnie najważniejsze.

Gość gość
zgadzam sie z autorka,golodupce niech konie wala a nie do kobiet sie zabieraja , pozniej aborcje bo nie stac tepakow.Nigdy do lozka z nieudacznikiem zyciowym,niech idzie na k***y i d**y nie zawraca.

Gość gość
A poza tym dlaczego facet pracujący na magazynie ma nie chcieć mieć dzieci? xx taki facet z magazynu to i tak nie chce mieć dzieci tylko szuka głupiej, która mu się wypnie... Gdyby to jeszcze był moralny facet i faktycznie chciał mieć dzieci ale oni zazwyczaj chcą sobie tylko pooorochać

Gość gość
I nie chcę być utrzymywana, ale chcę mieć faceta, który zapewni mojemu dziecku wszystko co najlepsze a nie wszystko co najgorsze x A ja cię zapewniam że takim podejściem skrzywdzisz dziecko, bo dziecko wolałoby mieć kochającego ojca, który pójdzie z nim na spacer czy do zoo, nauczy jeździć na rowerze, czy pogra w piłkę, niż najnowszego smartfona, czy konsolę i tatusia którego nie widzi, bo ten cały dzień w pracy. Czy wy naprawdę uważacie że pieniądze są największą wartością jaką można dać dziecku?

Gość gość
kumpel ma 5 dzieci z 5 roznymi kobietami jego matka placi jakies alimenty ma p********e przez niego ale czy to on powinien dostac zakaz bzykania czy tepe laski ktore nadstaswiaja mu d**y nie myslac o konsekwencjach? wydaje mi sie ze to drugie powinny byc jakies testy psychologiczne ktore pozwolilyby odstrzelic takie bezmozgowe kobiety ....

Gość gość
taka tepa d***** powie ci ze to jej macica i moze sie ****** jak facet bo tez ma potrzeby.A aborcja dla takiego zera to najlepszy wynalazek.Jak spotka sie zero z zerem to nie bedzie z tego plusa.Jedno warte drugiego.Koles wyrwal 5 tepych k***w z chcica i zostawil.Te nie mialy kasy na aborcje to urodzily.Glowe z dupa pomylily jak wiekszosc aborcjonistek.

Gość gość
"A poza tym dlaczego facet pracujący na magazynie ma nie chcieć mieć dzieci? " x ci faceci sami doskonale wiedzą, że nie stać ich na dzieci, dlatego jeżeli uprawiają seks to tylko po to, żeby sobie 'zamoczyć' w jakiejś frajerce. W ogólnie nie myślą o konsekwencjach... Strach z takim isc do lozka...dziewczyny nie bądzcie głupie.

Gość gość
tak powinni robic zaszla w ciaze to powinno sie sprawdzec zarobki jednego i drugiego sprzed 3 ostatnich lat nie pracowali kula w leb pracowali jakis czas okres probny nie widac zmian kula w leb ewentualnie do pieca

Gość gość
A ja wam wszystkim (tym co tak plują jadem i nienawiścią) współczuję dzieciństwa i rodziców. Musieliście mieć przeje... dzieciństwo, skoro tacy właśnie jesteście. Być może to zasługa niepełnej rodziny, braku miłości, a może nieodpowiedzialnych rodziców karierowiczów, którzy w d***e mieli własne dzieci, bo kasa była priorytetem. Współczuję też waszym przyszłym lub obecnym dzieciom, bo z tego co widać jesteście gorsi niż zwierzęta, masakra po prostu.

Gość gość
Ja razem z narzeczonym zarabiamy niecałe 4000zł (łącznie) wynajmujemy mieszkanie, mamy 2 letnią córeczkę, jeździmy co rok na wakacje (również zagraniczne) w sumie niczego nam nie brakuje, nie trzeba mieć milionów, aby człowiek żył szczęśliwie i się realizował. A jeśli komuś tylko na pieniądzach zależy, to nawet jak będzie miał miliony, to i tak zawsze będzie mu mało. Ja szczęśliwa jestem, a przede wszystkim jestem kochana i to dla mnie najważniejsze. x Jedna z nielicznych na tym forum, normalna i wartościowa kobieta, oby więcej takich jak ty, pozdrawiam i życzę jeszcze więcej szczęścia w życiu :)

Gość gość
Dziecinstwo mialam super,malzenstwo super,dzieci maja wszystko ws tym nasz czas,ale my myselismy glowami i tego uczymy nasze dzieci.Co zabolalo?To uzywj glowy do myslenia kretynko.

Gość gość
kobieta która daje tyłka ofermie sama sobie winna jak jej dzieciaka zrobi na którego nie będzie nawet łożył bo nie będzie miał z czego. Ja nie daje loooserom

Gość gość
0/10