Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość brakdomofonuszlagmnie trafi

3 mieszkancow nie zgadza sie na domofon, co robic?

Polecane posty

Gość brakdomofonuszlagmnie trafi

witam, pomozcie mi bo zaraz oszaleje z nerwow. Mieszkam w starym wiezowcu, 15 pieter, 6 mieszkan na kazdym. Mieszkam tu dopiero rok, wlascicielem jest moja matka nie mieszkajaca w miescie, wiec nie mam mozliwosci wejscia do wspolnoty jako czlonek. Moj wiezowiec jako JEDYNY z calego osiedla nie ma zalozonego domofonu, co prawda kiedys byl (jest okablowanie) ale sie zbyl. Dzien w dzien na klatce spia bezdomni, w zeszly piatek przeganialismy 3 spod drzwi, dobrze ze byl u mnie chlopak bo bym nie wyszla, a oni sobie siedzieli, smierdzieli, pili. Gadalam z gospodarzem, codziennie sprzata gowna i inne atrakcje na kazdym pietrze na schodach, sraja do zsypow, ja bym z domu nie wyszla gdybym akurat miala wychodzic. ile mozna dzwonic na straz miejska? Chce domofon. Nie tylko ja, chca wszyscy oprocz 3 MIESZKAN. Ktos robil liste ale temat umarl w koncu. Ja sie czuje realnie zagrozona, wszystkie lumpy wiedza ze to jedyny blok gdzie mozna siedziec do woli. Dzwonilam do spoldzielni i powiedzieli mi ze musi byc 100% na TAK, inaczej lipa. Powiedzcie mi ludzie co robic, moze sa jakies ustawy na to, moze mozna to zrobic wiekszoscia glosow? Mam dosc a mieszkanie dopiero kupione...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować