Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serceirozum2555252

Odezwać się...? POMOCY!

Polecane posty

Gość serceirozum2555252

Przez przypadek...Poznałam fajnego faceta...Zakochałam się...Był idealny....Obiecywał,przysięgał...Poprawiał mi humor....po 3 miesiącach znajomości postanowliśmy być razem...Było cudownie...Po jakimś czasie zaręczyliśmy się...Poszliśmy na nauki przed małżeńskie ...Cudem co dążył....Nie wyspany,po pracy (jest kierowcą ciężarówki). Robił dla mnie wszystko...Jego rodzina mnie bardzo polubiła...Do póki nie dostałam drugiego pierścionka zaręczynowego....Wtedy wszystko zmieniło się, babcia jego miała do mnie o wszystko pretencje...Nie dogadywałyśmy się....Czasami kłótnia czasami pokój....Żyliśmy szczęśliwie, każdą chwilę spędzaliśmy razem...Poprosiłam go kiedyś żeby wziął kredyt, chciałam otworzyć własną firmę...Wziął...Powiedział że tylko wyłącznie z miłości do mnie, później mógł mieć prawo poczuć się oszukanie...I tak się poczuł...Ale dalej jakoś ciągnęliśmy...Coś się zaczęło psuć od 2 miesięcy, nie kochaliśmy się...Był oziębły ale pokazywał, że kocha, owszem zdarzały się awantury....W sobotę znalazłam drugi telefon w samochodzie....Przyznał się,że ma kogoś od 2 miesięcy bo go zrobiłam w chu** , że to 20latka (10 lat młodsza) i jest 100 km stąd...Kontakt z nią miał jako taki, sylwestra spędzliśmy razem ,święta tak samo.kurde kocham go, mimo ze mnie zdradził, też nie byłam fair z tym kredytem, nie wiem, odezwać się i zapytać czy chce o tym normalnie na spokojnie porozmawiać czy olać go? POMOCY

Gość gość
brak słów nie wiem kto jest tu głupszy, on który żyruje dla Ciebie kredyt czy Ty że wierzysz w związki na odległość koniec końców ma przesrane bo i tak musi spłacać Twój kredyt niech gop jeszcze ta 20stka wrobi w dzieciaka to zwieje za granicę

Gość gość
ktory z kierowcow ciezarowek jest wierny?:D,lajdacza sie jak tylko okazja sie trafi.Poza tym milosc miloscia ale ja bym kredytu nikomu nie wziela juz teraz,raz wzielam siostrze,potem splacalam,bo nie miala za co placic,nikomu nigdy!

Gość gość
Bo babcia miała nosa ,że chcesz ciągnąć tylko kasę ....

Gość gość
to on się zachował jak cham. takie sytuacje z kredytem etc. powinny bardziej umacniać związek. moim zdaniem możesz się do niego odezwać...jeśli ma Cie to uspokoić a on jak Cie kocha to będzie starał się naprawiać błąd. Takie sytuacje nawet jak zdrada itd czasami umacniają więź. Jeśli naprawdę Cię kochał to będzie chciał to naprawić a wy pustaki zacznijcie czytać U W A Ż N I E . Trzymaj się, ja walczyłam o faceta który mnie zdradził i dziś jesteśmy S Z C Z E Ś L I W I. Mamy dziecko i się szanujemy