Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stałyżki związek... a pojawił się jeszcze ktoś

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku od pięciu lat i mieszkamy razem od 4 lat... Mieliśmy chwile lepsze i gorsze ale wytrzymaliśmy razem... Ale poznałam ostatnio w prac ( jestem barmanką od paru miesięcy) mężczyznę który kręci mnie jak nikt od dawna... I sama boje się tego co może się wydarzyć w przyszłości bronie się przed tym jak mogę ale to nie jest łatwe :( kurcze z jednej strony nie chce żeby przychodził do mnie ale jak go widzę to się cieszę... Pod każdym względem jest idealny- super się z nim gadać, jest przystojny ma fajne ciało własną działalność i jest prawdziwym dzentelmenem nie pije dużo... ogólnie jest 9 lat starszy 34 i jest po rozwodzie... ... Kurcze ale w swój obecny związek poświęciłam tyle... Chodź sama nie wiem czy to miłość czy może przywiązanie i strach przed samotnością...

Gość gość
A jak ten drugi zapytał się o spotkanie to nie potrafiłam powiedzieć że nie :( a wiem że jak bym się z nim spotkała to bym się nie potrafiła powstrzymać przed tym co mogło by się wydarzyć...

Gość gość
ale masz męża? bo jeśli nie i to tylko twój konkubent i przez 4 lata ci sie nie oswiadczyl, nie ozenil z toba, to weź go kopnij w doope bez sentymentow

Gość gość
No nie nie jestem po ślubie... Bo dla mojego obecego faceta wszystko jest ważniejsze niż ślub i szczerze mówiąc chyba tylko ja na to naciskam aż mam dość bo ile to można w końcu w grę wchodzi tylko cywilny i od 2 lat w kółko słyszę ze na wiosnę, potem w lato, potem na jesieni...Masakra...

Gość gość
Chcesz faceta kopnac w doope i usprawiedliwiasz sie ze nie chce slubu. Rozwodnicy nie lubia angazowac się na stale uwazaj bo wpadniesz z deszczu pod rynne

Gość gość
no to nie miej sentymentow dziewczyno i zostaw tego doopka, ktory sie z toba zenic nie cche, proste, zadnej straty nie ma, bo on i tak cie nie kocha :) powodzenia.

Musisz się zastanowić, czego chcesz od związku. "Wytrzymaliśmy razem" i "poświęciłam tyle" nie brzmi zbyt zachęcająco. Rozwód i 9 lat różnicy też nie - ale kwestia gustu. :) Ja na przykład nie wyobrażam sobie żyć w zimnym, pozbawionym pasji związku ze strachu przed samotnością.