Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe, czy ja kiedys kogos znajde. Niesmialosc

Polecane posty

Gość gość

Ciekawe, czy ja kiedys kogos znajde. Nie jestem brzydka, ale chyba zbyt niesmiala i to chyba moj problem. Jest tu ktos niesmialy komu sie udalo?

Gość gość
potrafisz glębokie gardło ?

Gość gość
Ja mam kompleksy i nerwicę, blizny potrądzikowe. Kilka razy miałem styczność z dziewczynami, ale z żadną nie udało się wejść w zwiazęk. Niektóre nawet nie przychodziły na spotkania, a nawet mnie nie widziały na oczy. Nie mam szczęścia do kobiet,i ogólnie do ludzi, mam 24 lata, zawsze byłem sam. Pójdę do prostytutki może w tym roku.

Gość gość
Co Ci da prostytutka, to bez sensu. Normalna kobieta bedzie sie Ciebie brzydzic jak sie dowie.

Gość gość
A skąd mogłaby się dowiedzieć ? Myślisz, że bym jej powiedział, że chodziłem do prostytutek ? Prostututki są bezproderyjne, a normalna kobieta może nie chcieć spełnić moich fantazjii, które mam. W dodatku, za pieniądze mogę sobie kupić ciało jakie zechce, fajną suczkę na *****nko.

Gość gość
:( smutne ze mezczyzni maja takie podejcie dzisiaj, rob jak uwazasz

Gość Pener Krca
gość dziś smutne ze mezczyzni maja takie podejcie dzisiaj, rob jak uwazasz X Nie określam chłopca mężczyzna :)

Gość Pener Krca
*określaj slowem

Gość gość
Chrzanicie głupoty. Ja marzyłem o dziewicy, o czystej anielskiej miłości, w której się zadurzę. Tak naprawdę w głębi duszy jestem mocno uczuciowy, wrażliwy. Chciałbym mocno zakochać się, z wzajemnością, w ładnej dziewicy, mądrej, wrażliwej i dobrej takiej jak ja, byśmy mogli się nawzajem uzupełniać, stanowić mocną siłę, a takiej dzisiaj ze świecą szukać.

Gość gość
Wcale nie trzeba ze świecą szukać. Trzeba tylko spojrzeć realnie na rzeczywistość: mądra, ciepła dziewczyna szanuje swoją prywatnośc i nie powie pierwszemu napotkanemu: bierz mniej, jestem dziewicą. Musisz ją poznac, nawiązać więź duchową, a wtedy dopiero dowiesz się, jaka jest.

Gość gość
Tak, to gdzie taką znaleść ? Ja ogólnie nie zawieram znajomości przez internet, bo już dość się na takich znajomościach przejechałem. Człowiek musi mieć kontakt z drugim człowiekiem twarzą w twarz. Ja też szanuję swoją prywatność, nawet nie ma mnie na żadnym portalu społecznościowym. Dzisiejsze kobiety są niestety mocno puszczalskie, młodo bardzo tracą dziewictwo. Moja babcia straciła dziewictwo w wieku 39 lat, ze swoim mężem, ale to było zupełnie inne pokolenie niż teraz. Doczekała się nawet wnucząt heh. Kiedyś ludzie nie zmieniali tak partnerów jak teraz, teraz to sogora i gomora jest, szkoda słów. Ja ogólnie muszę podleczyć tą nerwicę, bym mógł coś szukać na związek, i poprawić przebarwienia na twarzy, bym jakoś wyglądał. Ale tyle ile porażek zebrałem, to często myślę o d****ach, o seksie, o spełnieniu.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
do gość dziś ty oprocz nerwicy i zrobienia porzadku z twarza przede wszystkim powinienes wziac sie za ortografie i gramatyke, a przy okazji podlapac troche slownictwa, bo lezysz i kwiczysz :D chcialbys ladnej i madrej dziewicy, a masz 24 lata i fantazje jak z poronla, ktore moze spelnic tylko prostytutka. z czym do ludzi? :D

Gość gość
Wiem, że sadze byki. Późno chodzę spać, i późno wstaje, może dlatego :D Tak-masz rację, niby chcę dziewicy, a niby szalonej kochanki. Dziewica nie zawsze może okazać się taka zła.