Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak niektórzy faceci mogą nie chcieć znać własnych dzieci?

Polecane posty

Gość gość
tatus siedzi za granica.tam juz ma dziecko z inna i tam z nia siedzi. rzekomo nie pracuje. wiec pobieram alimenty z fa

Gość gość
Czasem myślę, że mężczyźni to potwory...

Gość gość
Są tacy

Gość też taki ojciec
Bo nie chcą mieć nic wspólnego z ich matkami to proste. Wiec zastanówcie się kobiety jakimi wredny mi sukami musicie być skoro ojciec waszych dzieci woli zapomnieć o nich za cenę wymazania ich z pamięci

Gość gość
Za cenę wymazania was z pamięci miało być. Jak facet kobiety nie kocha to jej dziecko też nie jest ważne

Gość gość
tez ojciec: bzdura totalna!!! ja mam dziecko z facetem ktory sie do nas nie odzywa ale nigdy nie bylam "wredną suką",jak się spotykalismy to było wspaniale,był miły kulturalny itd a rozstalismy się tez w sumie w zgodzie to znaczy on wysłał mi pozegnalnego mejla ze mnie nie kocha ze jestem fajna i takie tam potem dowiedzialam się ze jestem z nim w ciazy wiec nie pitol mi tu ze jakie my musimy byc wredne bo on zerwał ze mną bez powodu,byc moze kogos poznał i chciał to zakonczyc w białych rekawiczkach,niewiem bo nie utrzymuje znim kontaktu i nie wiem co u niego słychac i nie chcę wiedziec. wiec to nie tak ze to my musimy byc wrednymi sukami. to ON był nie wporzadku i zerwał ze mną bez powodu choc niczym sobie nie zasłuzylam. poprostu sa tacy-z zaburzeniami,niezdecydowani,wieczne dzieci a to nie nasza wina.

Gość gość
Jak facet kobiety nie kocha to jej dziecko też nie jest ważne tez bzura totalna. znam takich ktorzy nie kochają matek swoich dzieci a sa cudownymi ojcami. i co na to powiesz mądralinski?

Gość gość
Myśle ze ten madralinski to jakaś kochanica żonatego

Gość gość
One są wrednymi sukami??? To kim są ONI??? Dno totalne.

Gość gość
Niestety znam takich :/