Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak niektórzy faceci mogą nie chcieć znać własnych dzieci?

Polecane posty

Gość gość
po co zakładacie rodziny z takimi gnojami? przecież wiadomo, że to wy zostaniecie z problemem a gnój pójdzie dalej i nawet go to dziecko nie obejdzie

Gość OjciecNieojciec
Miałem kochankę. Spotkaliśmy się trzy razy. Wiedziała, że mam żonę. Spotkania z tą laską to był największy błąd mojego zycia. Żałuje, że zdradziłem żonę - nie chce mnie znać. Okazało się, że kochanka jest w ciąży. Szok. Prezerwatywa nie spełniła swojej roli. Mam dzieci - 3. Wiem jaka to jest radośc. jednak dziecka mojego i kochanki nie jestem w stanie pokochać. Zdaję sobie sprawę, że dziecko niczemu nie jest winne. Jednak, mi przypomina tylko jaką głupotę popełniłem w zyciu i co straciłem. Nie uchylam się od płacenia kasy, wiem, ze to nie wszystko. Nie dam rady spotykać się z kochanką i dzieckiem. Dlatego część facetów, nie chce znać własnego dziecka.

Gość exdebill_rzuca okiem
nic nie chciałam, po prostu znam pare lesbijek i wiem, że bywa róznie:)

Gość gość
teraz to chowasz głowę w piasek, ale jak się z nią rżnąłeś to o żonie nie myślałeś! i przez to, że nie potrafiłeś utrzymać ku/tasa w spodniach będzie cierpiało niewinne dziecko- tylko cię złamasie wykastrować!!!

Gość OjciecNieojciec
Nie chowam głowy w piasek. Odpowiedziałem na pytanie z forum. Tez myslę o sobie, że jestem zwykłym złamasem. Ale co to zmienia?

Gość gość
skoro potrafiłeś dobrze się bawić, to teraz powinieneś ponosić wszelkie tego konsekwencje, a prezerwatywa nie jest 100% zabezpieczeniem bezmózgowcu

Gość gość
dlaczego najeżdżacie tylko na niego, przecież kochanka też rozkładała nożyska, wiedziała, że ma zonę to winna nie dawać tylko pogonić a już jak poszła to dlaczego ona też się nie zabezpieczała. Głupie babska, sami faceci nie są winni, kobiety też. Facet nie zrobi dziecka jak mu babsko nie pozwoli, jak widzę, jak teraz tłuka sie te baby to aż mnie przeraża i to cholerstwo pozwala sobie na zrobienie dziecka/ci zamiast się samej zabezpieczać

Gość gość
bo to akurat on umywa ręce i ma w d***e dziecko, które na świat sie nie prosiło

Gość OjciecNieojciec
Powtarzam, ja nie umywam rąk od tej sytuacji. Ponosze konsekwencje. Powiedziałem tylko, nie jestem w stanie pokochać, znać własnego potomka. Z matką dziecka na siłę nie będę. Ona wiedziała, że mam rodzinę od której nie odejdę. Z tego co mówiła jej siostra, to ona myślała, że tym dzieckiem zwiąże nas. Związała, ale nie tak jak chciała. Płacę, kupuję, umawiam na wizyty u najlepszych lekarzy - ale kochać nie dam rady. Kocham moją żonę i nasze dzieci.

Gość gość
skoro się z dzieckiem nie spotykasz, a sam o tym napisałeś, to owszem- umywasz ręce, bo same alimenty to nie wszystko

Gość gość
Ale skoro ta kobieta wiedziała,że on ma żone to mogla go pogonić w pore a nie do łóżka z takim chodzić...

Gość OjciecNieojciec
Musiałem wyprowadzić się z domu. Ale i tak będę walczył o moją rodzinę.

Gość gość
mogła, ale nie pogoniła, a on skoro miał żonę, to powinien siedzieć na du/pie, a nie szukać wrażeń, teraz jest z tego dziecko, więc szanowny tatuś powinien sie nim zająć jak najlepiej

Gość gość
a co to kogo obchodzi, że musiałeś się wyprowadzić? masz mądrą żonę że pogoniła szmaciarza

Gość gość
Durne te baby. Jedna gorsza od drugiej.

Gość OjciecNieojciec
Chciałyście wiedzieć "Jak niektórzy faceci mogą nie chcieć znać własnych dzieci" to odpowiedziałem. Pastwic się nie musicie, życie weryfikuje, nagradza i karze. Dziecko jest i zawsze będzie. Facet ma uczucia takie czy inne, ale ma.

Gość gość
widać jakie masz ty-0 i tym też jesteś, mając gdzieś własne dziecko, które nie jest winne temu, że powstało dlatego, że szanowny tatuś miał ochotę na przygodę

Gość OjciecNieojciec
Ale w którym momencie mam "gdzieś" to dziecko. Piszę, że nie potrafię go pokochać. Kojarzy mi się, ze stratą, błędem, moją głupotą. Są matki, które tez nie potrafią kochac swoich dzieci. Ja staram się pomóc najlepiej jak umiem. Nie zostawiłem jego matki zupełnie samej z problemem.

Gość gość
Tez mam 3 dzieci i tez pogoniłam takiego szmaciarza, jak sie dowiedziałam o zdradzie. Ale on gorszy huj od ciebie bo najstarsze dziecko ma 15 lat a on zerwał z nimi kontakty, chya chciał mi zrobić na złość a odbił na dzieciach.

Gość gość
"Nie dam rady spotykać się z kochanką i dzieckiem. Dlatego część facetów, nie chce znać własnego dziecka." x twoje własne słowa- wyprzesz się, że masz dziecko gdzieś? NIE

zejdźcie z niego, nie o tym jest temat - przedstawił jeden z powodów, dlaczego nie może patrzec na swoje dziecko a w sprawie moralizowania idźcie na temat, gdzie dziewczyny zastanawiają się, czy odejsć bo uczucie już nie takie jak kiedyś - jesli sie można zmusic do uczuć to je nawróćcie - póki czas:)

Gość gość
ex- jak nie chcesz, to nie czytaj, nie do każdego tematu musisz wcisnąć swoje 5 groszy

to moze ty się nie wypowiadaj, jak nie potrafisz na temat?

Gość gość
o, ty to się tu za to wypowiedziałaś na temat

Gość gość
do ojca ale spotykasz się z tym dzieckiem? wiesz kochac gop nie musisz,nie ma takiego przymusu ale dobrze gdyby czasami widywało się z wlasnym ojcem. pojdzie do skzoły,bedzie dzien ojca pryzjda wsyzscy ojcowie a ono bedzie same.

ubodło, że wysmiałam twoja dziecinną nienawiść - live with that:) feministki maja juz dość durnych bab w sowich szeregach, nie potrzeba im nastepnej

Gość gość
Mamusia - zdzirowata, to pewnie tatuś do czasu szkoły znajdzie się nowy.

Gość gość
ale w przedszkolu tez sa dni ojca.

Gość gość
e tam zaraz zdzirowata. a moze jej naklamał ze jest w separacji albo w trakcie rozwodu? faceci zrobia wszystko by omamic i zdobyc kobiete chocby na chwilę.

Gość gość
ponoc wiedziała, że jest żonaty, ma 3 dzieci. Sorry, ale kobieta, która choć trochę się szanuje - MYŚLI.