Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośczadluzony

zaległość credit agricole

Polecane posty

Gość gośczadluzony

Dziewczyny Mam takie pytanie. Orientujecie się może po ilu niezaplaconych ratach bank wysyla pracownika na interwencje w domu klienta?

Gość gość
a [o co mają przysyłać pracownika ? od teo jest windykacja, pisma i w końcu sprawa w sądzie płać grosze to nie będą mogli windykować wpłacaj co miesiąc 10 zł

Gość gość
A od kiedy to pracownicy banku chodzą po domach? :D a do tej co radzi wpłacać po 10zl - myślisz, że dziewczynie od tego dług zmaleje? Najlepiej iść do banku i spróbować się dogadać co do spłaty bo i tak się tego nie uniknie a nie patrzeć tylko jak chwilowo uniknąć komornika.

Gość gośczadluzony
Istnieje coś takiego jak wyjazd interwencyjny do kredytobiorcy. To miałam na myśli pisząc o pracowniku banku. Dług nie jest duży (170 zl) to jedna rata której płatność minęła 13 grudnia. Dopiero jutro będę miał a pensje i ja zaplace

Gość gość
Naprawdę sądzisz, że ktoś będzie robił sobi koszty wysyłając pracownika po 170 zł? jeszcze się nie spotkałam z takim przypadkiem, ze nie wspomnę, że pracownicy banku nie mają prawa do windykacji więc po kiego czorta niby mieliby jeździć po domach?

Gość gość
Koszt takiego wyjazdu interwencyjnego pokrywa kredytobiorca. Ale z tego co mi się wydaje to jest to ostateczność. Najpierw bank dzwoni. , montuje itp. Poza tym to tylko 1 rata w dodatku nie jakaś kosmiczna. Muszą być chyba 4 nie zapłacone raty. Wtedy przyjeżdża windykator i może rozwiązać umowę kredytową