Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mateuszjestem

mały problem

Polecane posty

Hej,mam taki mały problem. Generalnie pracuje w Londynie jako barman ,dobrze zarabiam,lecz nie lubię swojej pracy,ciężko generalnie jest znaleźć coś lepszego. jestem teraz na wakacjach na nartach.za granice wyjechałem na kilka lat dorobić do studiów. powinienem się cieszyć ze odlozylem juz niezła sumę i jestem teraz na urlopie.lecz w głębi duszy czuje się kompletnie zagubiony i na nic nie mam siły.zastanawiam się co studiować,co robić po powrocie za 3 lata,lecz nic mi nie przychodzi do głowy.przeraża mnie to trochę,a za granicą nie chce zostać ani dnia dłużej,a jestem juz ponad 2 lata.nie mam też kobiety i czasami gdy wszystko się zbierze to masakra jakaś.być może to depresja,ale poważnie nie widzę większego celu w swoim życiu.co z tym zrobić?

Gość gość
jak nie masz pomysłu na studia to nie idź na nie może za tą kasę spróbuj założyć firmę

Gość gość
zadzwon do weterynarza,moze ma jakiegos bezdomnego pieska,samotnośc zniknie jak ból w krzyzu po przeleceniu d****i

Gość gość
pracując jako barman nie poderwałeś żadnej laski ? stary, jak ty to robisz ? a na serio, szkoda że od razu nie wziełeś się za jakieś studia gdybym była tobą poderwałabym jakąś kasiatą singielkę i ułożyła z nią życie

Hehe nie chodzi mi o podrywanie lasek. Jestem chyba staroswiecki,gdyż szukam tej jedynej,a na dodatek nieśmiały również :/ Życie chce ułożyć sobie,ale w Polsce. Nie widzę siebie za granicą przez całe życie. Co do studiów, nie wiem co wybrać,z kasa co zrobić?dziwnie stanąłem w miejscu i nie wiem co ze sobą zrobić.