Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie popelnie juz bledow

Potrzebuje pomocy.. okazcie serce..

Polecane posty

Gość nie popelnie juz bledow

Witam, od razu zacznę od tego ze jestem mezczyzna, ale raczej nie powinienem siebie tak nazywac gdyż jestem idiotą wspolzyjac z moja dziewczyna w tym wieku. Nie jestesmy pelnoletni ale blisko nam do pelnoletnosci. Potrzebuje pomocy.. Wrecz blagam o nią.. Uprawialem seks z moja dziewczyna jakos w polowie grudnia, dokladnie nie pamietamy kiedy to bylo ale zapewne koło 15,16 grudnia. Wszystkie stosunki jakie uprawialem z moja dziewczyna nigdy nie konczyly sie w srodku. Jakos tydzien przed sylwestrem skonczylismy ze stosunkami czekajac na spodziewany okres. Nadszedł 27 grudnia i zaczelismy czekac. Do sylwestra w ogole nie bylo okresu, potem pilismy alkohol na sylwestrze na sali i swietnie sie bawilismy. Dwa dni po sylwestrze moja dziewczyne jak i jej rodzine bo bylismy z jej kuzynem i kuzynka itd. dopadły wymioty, straszna biegunka i osłabienie, nie wpadłem w zaniepokojenie bo wiedziałem ze to zatrucie i moja dziewczyna tez tak uwaza. Zwlazcza ze zarazili sie tym samym tj. sałatką zapewne przestarzałą. Jest ósmy styczeń (ostatni okres byl kolo 28 listopada) i nadal do tej pory go nie ma. Bardzo sie boimy ze moglo sei cos stac, gdyż podczas stosunku wtedy w polowie grudnia, partnerka lekko mnie przytrzymala gdy bylem juz ku końcu, ale zdazylem sie opanować i 'skonczylem' (przepraszam za slownictwo..) na brzuchu, a nie w srodku ani nigdzie blisko. Zawsze jestesmy ostrozni. Wykonalismy z dziewczyną 3 testy ciążowe w terminie 7 styczeń oraz dzisiaj 8 styczeń. Wedlug mnie minelo wystarczajaco duzo czasu od zaplodnienia ktore mogloby dojsc wtedy (to byl przedostatni stosunek, kolejny trwal tylko chwile). Wszystkie testy wyszły negatywne, wczoraj partnerce podczas napełnainia buteleczki moczem poleciala krew, wydawalo nam sie ze to juz dzisiaj ten okres, i napelnilismy moczem razem z krwia ta miseczke i sprawdzilismyi test negatywny, od razu zrobilismy kolejny i rowniez negatywny. Ta krew partnerka nie wie czy polecial z moczu czy z pochwy. 7 stycznia jeszcze raz jej "chyba"podczas moczu poleciala krew. Potem gdy sie zalatwiala nic nie było. Dzisiaj jest 8 styczen i nic nie bylo ani krwi, i test wyszedl negatywny. Partnerke od około 28 grudnia bolal brzuch jak na okres lecz go nie dostala. Zawsze ja rowniez bolaly piersi i brzuch a tym razem piersi ja nie bola, tylko brzuch. Od 3-4 stycznia partnerke bolal brzuch mocniej i piersi zaczynały ją lekko boleć dopiero 5-6 stycznia az do teraz. Nie wiemy co mamy robic, strasznie sie boimy i płaczemy.. Nie mozemy sie nawet wyluzowac i odstresowac. Nie brala zadnych lekow ani nic, wszystko jest normalnie.. Ta krew była dziwna.. Nie wiemy co robic.. pomocy błagam.. Do lekarza sie boimy isc bo nie chcemy zeby wyszła "ciaza" przypadkiem przy rodzicach.... Pomocy..

Gość gość
Ech...dziecioki...skoro trzy testy negatywne,no to jaka ciąża???

Gość gość
A jak mamy wam pomóc? Skoro testy wychodzą negatywne to raczej nie ciaża. Dziewczyna musi iść do ginekologa. Ewentualnie niech idzie na badanie beta hcg z krwi -wyjaśni to sprawę ciaży. A poza tym dlaczego się nie zabezpieczacie? "Uważanie" to nie antykoncepcja.

Gość gość
przepraszam ze zalozylem nastepny temat ale nie moglem znalezc tego.. Prosze okazcie rowniez troche szacunku, wiem ze dzieci i myslicie ze chca zobaczyc cos "nowego" ale naprawde prosze o wyrozumialosc w tej sytuacji i po prostu pomocy. Najbardziej moja partnerke przejmuje fakt, ze kobiety pisza ze robily testy, 2,3 a nawet do osmiu i wychodzily negatywnie i poszly do lekarza i okazalo sie ze sa w ciazy. Partnerka ma okres regularny przewaznie z roznica 2-3 dni a tutaj juz ponad 10 dni minelo od spodziewanego okresu i nic. Zwlaszcza ta krew byla dziwna przez jeden dzien..

Gość gość
Ile macie lat? Jeśli,jak piszesz jesteście prawie pełnoletni,czemu nie pójdziecie do gina prywatnie? albo zrobić badanie beta hcg,wszystko bedzie jasne,po co sie zadreczac? My tu z fusów nie wywróżymy

Gość gość
Problem to byś miał,jakby panna miała miej jak 15 l,bo lekarz musi to zgłosić,ale jak jest starsza,to co sie boisz? Kołuj kase i do gina marsz!

Gość gość
Beta hcg nie jest droga a pewnosc 100% u mnie kosztuje 17 zl i czeka sie 1 dzien:-) :-)

Gość gość
Niepełnoletni normalnie bedziemy mogli wykonac test? Na takie badania przewaznie trzeba miec zgode rodzice by mogli pobrać krew.. Lat mamy w tym roku 17.. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi bardzo mi pomogliscie, prawie kamien z serca spadl, ale i tak smutno.

Gość gość
daj chlopie na luz, nie ma ciazy, jestem mama 3 dzieci wiec mam doswiadczenie, nie stresuj sie bo na ciaze nie ma szans, po takim czasie test negatywny, poza tym krwawienie, a jeszcze dodam ci ze w tym wieku dziewczyny maja okresy nieregolarnie ja mialam czasem co miesiac czasem co 3 miesiace, ma przyszlosc uzywaj prezerwatywy nie bedziesz mial stresa

Gość gość
A wie pani co moze oznaczac ta krew z pochwy? Bo tym też sie przejelismy. Dziwi tez nas to ze ciagle partnerka ma te bole jak na okres a go nie ma.. Dodala mi Pani wiary, dziekuje

Gość gość
od ilu lat dziewczyna miesiączkuje? Bo nieregularne cykle powinny się ustabilizować w ciągu 2 lat od rozpoczęcia miesiączkowania. Co do krwi to trudno powiedzieć -może to jakiś mechaniczny uraz, efekt zaburzeń hormonalnych albo np. nadżerka. Tutaj odpowiedź może dać tylko ginekolog.

Gość gość
Proszę Cię o jedno Nie mów o swojej dziewczynie -partnerka- brzmi okropnie! sorki,ale musiałam to napisać

Gość gość
Dziewczyna miesiączkuje od 5 klasy podstawówki i przewaznie miala regularnie okres, wiadomo 1\2 dni wstecz lub do przodu, w pazdzierniku dostala 5 dni wcesniej niz sie spodziewala a potem w listopadzie 28 okolo i potem juz nic az do teraz

Gość gość
poprwaka mialo byc 1,2 dni do przodu lub wstecz*

Gość gość
Jeszcze chce sie dowiedizec czegos bo moze ktoraś z Pań przeszła takie cos, wiem ze po profesjonalne rady powinienem siegac do ginekologa, ale jak mowilem moze ktos wie.. Kilka kropel krwi razem z moczem miala dziewczyna, kręci jej sie troche w glowie oraz bola ja lekko piersi i brzuch (jajniki, czyli no w sumie podbrzusze) Krew najstraszniejsza bo skad.. i mowi ze mocz troche ma dziwny ze taki jakby troche gesty

Gość gość
Oj najlepiej by bylo jakbyscoe poszli do lekarza bo internecie nikt Wam nie wywrozy czy jest w ciazy czy nie.

Gość gość
musisz wypic ten mocz z krwia i ona tez ,po czym zrobcie kupe i obserwujcie ja przez dwa dni zabarwienie jej kupy bedzie takie same jak twojej znaczy ze NIE jest w CIAZY metoda jest 100 % a japonczycy stosuja ja od lat, tylko szkoda ze u nas tak pozno weszla

Gość gość
Dziekuje za wszystkie rady\słowa. Jesli ktoś by chcial napisac cos jeszcze to bardzo prosze bo potrzebujemy jak najwiecej rad wlasnie i słow, by sie czegos dowiedziec. Narazie stanelo na tym ze wykonamy ponownie test i postaramy sie wykonac to badanie z krwi.

Gość gość
Organizm ludzki jest zagadkowy.Na ciaze nie wskazuje,ale trzeba i tak isc do lekarza,bo dziewczynie cos dolega. Dzis slyszalam,jak mowiono w programie tv,ze jak nie pokazuje dwoch kresek to ciazy nie ma .

Gość gość
rada jest taka: skoro nie potraficie się zabezpieczać, to nie uprawiajcie seksu

Gość gość
Czy trzeba był pełnoletnim do zrobieni takiego testu z krwi?

Gość gość
Raczej niech idzie do lekarza bo krew w moczu to nic dobrego. Tyle testów i negatywne więc na pewno brak ciąży. Spóźnia się pewnie przez stres jaki teraz panuje :)

Gość gość
Po za tym zabezpieczajcie się, bo kalendarzyk zawodzi :) Teraz to nie wiem kiedyś jak szłam do ginekologa poniżej 18 lat to musiał być rodzic < za parawanem ale musiał być >

Gość gość
"strasznie sie boimy i płaczemy.. " ;d

Prawda jest taka: Do lekarza bo krew w moczu to nie zabawa. Okres jak wyżej pisali pewnie się spóźnia i na badania do ginekologa. Trzeba było myśleć. Wątpię że jest w ciąży ale sądzę że skoro uprawiacie seks to powinniście umieć się zabezpieczać tyle metod jest, tyle metod!

Gość gość
a moze po prostu dostanie ten okres w nocy lub jutro i stad ta krew?ja tak mam,dzien lub dwa przed miesiączką,w sluzie pojawia się krew,-na wkładce widac lub na papierze przy podcieraniu-potem dzien nic i z reguły na następny wstaję rano z łóżka i mnie zalewa.

Gość gość
Ja nic nie rozumiem...najpierw piszesz,że miała okres 27 grudnia,a potem,że ostatni był 28 listopada.Wyjaśnij o co ci chodzi w tym bełkocie:O

Gość gość
Jakos tydzien przed sylwestrem skonczylismy ze stosunkami czekajac na spodziewany okres. -To czekając na okres należy zaniechac stosunków seksualnych?? Nadszedł 27 grudnia i zaczelismy czekac. -Na co czekaliście?? Jest ósmy styczeń (ostatni okres byl kolo 28 listopada) -To kiedy w końcu miała ostatni okres?27 grudnia czy 28 listopada??

Gość gość
Czytanie ze zrozumieniem :D 28 listopad okolo miala okres, OSTATNI okres wtedy miala Potem w grudniu nic az do teraz nic ciagle i nadal nie ma, o to chodzi

Gość gość
OSTATNI OKRES 28 LISTOPAD OKOŁO Tydzien przed sylwkiem zakonczylismy stosunki bo wiedzielismy ze niedlugo bedzie okres i zeby dziewczyna nie ucierpiala bo stosunek podczas okresu jest nieprzyjemny wiec przystopowalismy i od tamtej pory nie uprawialismy stosunku i nadal czekamy na okres bo niby sa do tego te objawy.. Mysle ze wystarczajaco wyjasnilem o co chodzi skoro panstwo nie zrozumieliscie